Korsan servise geçit yok!​​​​​​​

Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürlüğü ve Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil Büro Amirliği ekipleri Çerkezköy Namık Kemal Bul

Çerkezköy 24.02.2021 14:01:00 0
Korsan servise geçit yok!​​​​​​​

Trafik ekipleri, ilçe genelinde  “illegal” çalışarak korsan servis faaliyetine yeltenenlere gerçekleştirdiği denetimler ile fırsat vermiyor

 

DENETİMLER ARALIKSIZ YAPILIYOR


Korsan olarak taşımacılık yapan servis araçlarına göz açtırmayan Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların güvenli yolculuk yapması amacıyla kent genelinde korsan servis ve P plaka denetim uygulamalarına düzenli aralıklarla devam ediyor. Bunun yanı sıra gelen ihbarları da değerlendiren ekipler İl Trafik Emniyet birimleri ile de koordineli çalışmaya devam ediyor.

 

 

GÖZ AÇTIRMIYORLAR

 

Servis araçlarının genel kontrollerini yapan ekipler, ‘özel harf grubu plakası olup’ ticari faaliyet gösteren fabrikaların güzergah izin belgelerinin usul dışında kullanılmasına göz açtırmıyor. Denetimlerle servis taşımacılığı işinin daha güvenli hale getirilmesini ve gerçek anlamda bu işle uğraşanların haklarını korumayı hedeflediklerini kaydeden yetkililer, korsan taşımacılık ile haksız rekabet ve kazancın önlenmesini istediklerini söyledi.

 

CEZAİ İŞLEM UYGULADILAR

 

Ekipler Namık Kemal Bulvarında gün boyu sürdürdüğü denetimlerde, ticari amaçlı faaliyet gösteren araçlar ile yolcu taşımacılığı yapan araçlar üzerinde yapılan denetimde eksik evrakı olanlara cezai işlem tatbik edildi. trafik ekipleri , korsan taşımacılık ile ilgili olarak gerçekleştirdikleri denetimler sırasında ticari faaliyet gösteren araçların belgelerinin tam olup olmadığının kontrolünü yaparak, belgeleri eksik olanlara ilgili kanun maddesine göre değişik miktarlarda cezai işlem uyguladılar. Ekipler ayrıca salgınla mücadelede belirlenen kuralların uygulanıp uygulanmadığını kontrol etti.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10