İrlanda kraliçesi Çerkezköy'de olduğu ameliyatla bir yılda 66 kilo verdi

Geçtiğimiz yıl yüksek kilolardan kurtulmak için Çerkezköy'de bulunan Özel İrmet Hospital'i tercih eden İrlanda yüksek kilo kraliçesi 36 yaşındaki üç çocuk annesi Effy Murphy sağlıkl?

Çerkezköy 25.02.2021 11:16:00 0
İrlanda kraliçesi Çerkezköy

36 yaşındaki Effy Murphy 2019 yılında tartıda 136 kilo geliyordu. Fazla kiloları yüzünden hayat enerjisini yetiren kadın, bu durumdan kurtulmak için bir şeyler yapması gerektiğinin farkına vardı. 36 yaşındaki kadın, verdiği bu kararla belki de hayatının en büyük mucizesini yaşadı.

 

ÜÇÜNCÜ KEZ BIÇAK ALTINA YATTI 

 

Güzellik kraliçesi Murphy, Yeni Zelenda'da uçağa bindiği esnada kabin görevlileri tarafından fazla kiloları gerekçe gösterilerek riskli yolcu statüsüne alınınca kraliçeliği kaybetmek pahasına fazla kilolarından kurtulmak için arayış içerisine girdi. Çerkezköy'de bulunan Özel İrmet Hospital Hastanesinin obezitedeki başarısını ve hastaların memnuniyetini baz alan Effy Murphy fazla kilolarından kurtulmak için rotasını 2019 yılında Çerkezköy’e çevirmişti. Obezite ameliyatının ardından geçtiğimiz yıl estetik ameliyatı için olan İrlanda yüksek kilo kraliçesi Effy Murphy, geçtiğimiz günde plastik ameliyatı için üçüncü kez bıçak altına yattı.

 

 

66 KİLO VERDİM

 

36 yaşındaki üç çocuk annesi Effy Murphy,bir yıl içinde İrmet Hospital’de 66 kilo verdiğini kaydederek, “ Kilo kaybetmek istiyordum. İnternet üzerinden hastanelerin tedavi süreçlerine bakınıyordum. Araştırma yaparken İrmet Hospital ile karşılaştım. Kendileri ile irtibata geçerek 2019 yılında Türkiye’ye gelmeye karar verdim. Tedavi süreçlerinde kilomu kaybettikten sonra plastik ameliyatlarını olmaya çalıştım. 136 kilo olarak geldiğim hastanede bir yıl içinde 66 kilo vererek 70 kiloya düştüm. İrmet Hospital’i herkese tavsiye ediyorum. Üç ameliyat oldum. Ameliyat sonrasını da hastane yetkilileri çok güzel takip ediyorlar. İrmet Hospital artık ailemin bir parçası oldu. Burası ile çok büyük bir bağımız oluştu” diye konuştu.

 

 

LÜTFEN PES ETMEYİN

 

Effy Murphy, “ Benim hikayem yolculuk yapmak istediğimde başladı. Yeni Zelanda’ya kilomdan dolayı almadılar. Kilomu verdikten sonra bana vize verdiler. Kilomdan dolayı bana üç ay süre vererek,  bu süreç içinde vize vermediler. Yeni Zelanda’ya taşınmak isterseniz, vize için başvurmak gerekiyorsa kilonun bir düzende olması gerekiyor” dedi. Kilo vermek isteyenlere tavsiyelerde bulunan Effy Murphy,” Araştırmanızı çok iyi yapmanızı tavsiye ediyorum. Pes etmek istediğiniz, yoldan saptığınız veya mücadele etmeye çalıştığınız günler olacak. Lütfen pes etmeyin. Bu kolay yolculuk değil ama bütün her şeyi takip ederseniz gerçekten ulaşmak istediğinize ulaşabilirsiniz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10