Kapaklıspor Cengiz Vural ile yola devam edecek

Bölgesel Amatör Ligin başlama tarihinin açıklanmasının ardından hazırlıklarına başlayan ligin yeni ekiplerinden Kapaklıspor Teknik Direktör Cengiz Vural ile yoluna devam edecek. Takımda Vural'ın yard?

1.03.2021 15:32:00 0
Kapaklıspor Cengiz Vural ile yola devam edecek

Bu yıl Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Kapaklıspor yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdürüyor. Takım geçtiğimiz yıl takımın başında olan tecrübeli antrenör Cengiz Vural ile anlaşma sağladı.

YARDIMCILARI BELLİ OLDU

Geçtiğimiz yıl Tekirdağ Süper Amatör Ligde mücadele veren ve lider olarak Bölgesel Amatör Lige yükselen Kapaklıspor liglerin Nisan ayında başlayacak olması nedeniyle hazırlıklarına başladı. Kapaklıspor geçtiğimiz yıl takımın başında olan teknik direktör Cengiz Vural ile yeniden anlaştı.  Kapaklıspor’da Teknik Direktör Cengiz Vural’ın yardımcılıklarını ise Soner Çelik ve Ercan Yılmaz yapacak. Takımın kaleci antrenörlüğü için de Kadri Akbalık ile anlaşma sağlandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Cengiz Vural yaptığı açıklamada, “ Bölgesel Amatör Ligde tekrar takımımız ile yola devam kararı aldık. Teknik ekibimle birlikte bizleri bu görev layık gören Kulüp Başkanımız değerli ağabeyim Nizamettin Çoban, yönetim kurulunda beraber görev aldığım kıymetli arkadaşlarıma ve çok değerli Kapaklı Belediye Başkanımız Mustafa Çetin’e teşekkür ediyorum” dedi.

TRANSFER ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK

Transfer çalışmalarının aralıksız sürdüğünü kaydeden Vural, “ Teknik heyetimiz ve yönetim kurulu üyelerimiz ile yaptığımız istişareler sonucunda transfer çalışmalarımıza başladık. Lige renk getirecek ve iddialı bir ekip kurmak için kolları sıvadık. İlerleyen günlerde gerçekleştirdiğimiz transferleri kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10