Ergene Velimeşespor evinde galibiyeti unuttu

Misli.com 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Ergene Velimeşespor daha önce hava muhalefeti nedeniyle ertelenen maçta sahasında Gümüşhanespor ile karşı karşıya geldi. İlk yarısı Ergene Velimeşesporâ??

Ergene 1.03.2021 15:36:00 0
Ergene Velimeşespor evinde galibiyeti unuttu

Ayberk Demirbaş, Oğuz Akyüz ve Ercan Akdeniz hakem üçlüsünün görev aldığı karşılaşmaya Ergene Velimeşespor Emre Yılmaz, Evren Kilarci, Işık Kaan Arslan, Mert Er Estik, Furkan Külekçi, Yüksel Şişman, Eser Akbaş, Çınar Tarhan, İbrahim Fatih Dilek, Oğuzhan Akgün ve Atilla Yıldırım kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Gümüşhanespor ise karşılaşmaya Zeki Ayvaz, Osman Torun, Ömer Alp Kulga, Berkan Yıldırım, Bahadır Yağız, Muharrem Efe, Musa Sinan Yılmazer, Tugay Adamcıl, Raif Gündoğdu, Sercan Kaya,Hasan Kaşıkara ilk onbiri ile çıktı.

ERGENE VELİMEŞESPOR ÖNE GEÇTİ

İki denk takımın mücadelesi şeklinde geçen ve daha çok orta alan mücadelelerine sahne olan karşılaşmanın ilk yarısının son dakikasında Ergene Velimeşespor kaptan Fatih’in kullandığı köşe vuruşu sonrası ters tarafta topla buluşan Merter’in ortasına yükselerek arka direkte kafayı vuran Işık Kaan’ın kafa golüyle Ergene Velimeşespor’u karşılaşmada öne geçirdi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde ise gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Ergene Velimeşespor’un 1-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı.

BERABERLİK GOLÜNÜ BULDU

İlk yarısı bu skorla tamamlanan maçın ikinci yarısında ikinci golü bulmak için çaba sarf eden Ergene Velimeşespor zaman zaman kalesinde gol pozisyonları da gördü. Bu atakların birinde Gümüşhanespor’un atak yönüne göre sol kanattan Osman ile getirdiği topu önce kaleci Emre kurtardı ardından kale sahası ön çizgisi üzerinde kalan ve savunmanın bir türlü uzaklaştıramadığı topa vuran Tugay karşılaşmanın 58. Dakikasında skora denge getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında Ergene Velimeşespor galibiyet golü için yüklense de istediğini elde edemedi. Gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Bu sonuçla ligdeki eksik maçını da tamamlayan Ergene Velimeşespor puanını 24 maç sonunda 21’e çıkardı ve bu haftada da 15. sıradaki yerinde kaldı.

FORMA HEDİYE ETTİ

Ergene Velimeşespor ile Gümüşhanespor arasında Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu’nda oynanan karşılaşmayı Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen ile iki ekibin kulüp başkanları da izledi. Gümüşhane Belediye Başkan Ercan Çimen daha önce oynanması gereken ancak hava muhalefeti nedeniyle ertelenen karşılaşma için de Ergene’ye gelmiş, maç iptal olunca Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ile Ergene Velimeşespor tesislerini incelemiş ve Başkan Yüksel’in kendisine takdim ettiği Ergene Velimeşespor formasını da alarak ilçeden ayrılmıştı. Hafta sonu oynanan maç öncesi ise bu kez Gümüşhane Belediye Başkanı Çimen, Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel’e maçın anısına Gümüşhanespor forması hediye etti.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10