Kapaklı'da cadde ve sokaklar yenileniyor

Kapaklı Belediyesi tarafından cadde ve sokaklarda kilit taş yol yapım çalışmaları devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Pınarça Mahallesi, Kazım Karabekir Mahallesi Sarımeşe Caddesi ile Karaağaç Maha

Kapaklı 4.03.2021 13:56:00 0
Kapaklı

Kapaklı Belediyesi ekipleri, çalışmalar kapsamında kazma, kumlama ve stabilize çalışmalarının ardından kilitli parke taşı ve bordür döşeme çalışmaları gerçekleştiriyor. Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, yapılan çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Vatandaşlarımıza daha kaliteli ulaşım hizmeti sunmak ve yollarımızı güvenli hale getirmek amacıyla kentimizin dört bir noktasında havaların güzelleşmesiyle birlikte çalışmalarımıza hız verdik. Kentimiz genelinde sürdürdüğümüz yol bakım onarım çalışmalarının yanı sıra Pınarça Mahallesi’nde kilit taş yol, kaldırım ve bordür, Kazım Karabekir Mahallesi Sarımeşe Caddesi ile Karaağaç Mahallesi Büyükgazi Osman Paşa Caddesi ve Karaçiğdem Sokak’ta da kilit taş yol yapım çalışması gerçekleştiriyoruz" dedi.

 

"SORUNSUZ BİR KAPAKLI İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

 

Ayrıca Bahçelievler Mahallesi Beyazıt Caddesi ve Kırkpınar Sokak’ta yağmur suyu hattı yapım çalışmalarının devam ettiğini belirten Başkan Çetin, "İlerleyen günlerde hava şartlarının asfalt atmaya uygun olmasıyla birlikte de sıcak asfalt yapımına kaldığımız yerden devam edeceğiz. Üstyapı ve altyapısıyla sorunsuz bir Kapaklı için gayretle çalışıyoruz” ifadelerini kaydetti.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10