AK Parti'li Yel: Tekirdağ'daki yollar en kısa zamanda yapılacak

Bir grup milletvekiliyle birlikte Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu'yu ziyaret eden AK Parti Tekirdağ Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Mustafa Yel, görüşmede Tekirdağ'daki yolların durumunun da ele

Tekirdağ 5.03.2021 17:49:00 0
AK Parti

Ziyaret sonrası açıklama yapan AK Parti'li Mustafa Yel, “Karayolları Genel Müdürü Sn. Abdulkadir Uraloğlu’nu, Aydın Milletvekili ve AK Parti MKYK Üyesi Sn. Metin Yavuz, İzmir Milletvekili ve AK Parti Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Sn. Cemal Bekle ile beraber ziyaret ettik. İllerimize ait karayolları yatırım projeleri ile ihtiyaç ve taleplerimizi ileterek istişarelerde bulunduk" dedi.

 

YOL PROJELERİ GÜNDEME GELDİ

 

Tekirdağ'daki yollarla ilgili yatırımların da gündeme geldiğini kaydeden AK Parti Milletvekili Mustafa Yel, şöyle devam etti: "Özellikle; Kapaklı ilçemizin Yıldızkent Kavşağı yapımı projesi, Tekirdağ Muratlı Karıştıran Yolunun BSK yapılması, Hayrabolu Tekirdağ bölünmüş yolunun yapımının hızlandırılması, Ergene ilçemiz Cumhuriyet Mahallesi girişinde kalan kavşak çalışmasının yapılması, Hayrabolu – Malkara yolunda İbrice mevkiinde maden çalışmaları nedeniyle çökme tehlikesi yaşanan yolun yapılması, Karıştıran Şarköy 36 kilometrelik yolun duble yol haline gelmesi, Kuzey Marmara Otoyolu Kınalı-Tekirdağ 125 kilometrelik otoban yolun yapımına başlanması yönündeki taleplerimiz Sn. Genel Müdürümüze iletilmiş, gerekli çalışma ve değerlendirilmelerin yapılarak en kısa sürede taleplerin yerine getirileceği ifade edilmiştir. Sn. Genel Müdürümüze, ilgi ve misafirperverliği için teşekkür ediyoruz.”

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10