Çerkezköy emniyetine araç desteği

Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından, emniyet hizmetlerin daha etkin ve verimli yürütebilmesi amacıyla Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bir yıl kullanıl

Çerkezköy 8.04.2021 17:43:00 0
Çerkezköy emniyetine araç desteği

Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği tarafından İlçe Emniyet Müdürlüğüne tahsis edilen iki araç yapılan törenle teslim edildi.

 

ARAÇLARIMIZ İLÇE EMNİYETE HAYIRLI OLSUN

 

Derneğin Çerkezköy’de emniyet ve asayiş hizmeti veren birimleri maddi ve manevi yönden güçlendirmek, emsallerine örnek çağdaş hizmetin koşullarına cevap verecek hale gelmesine yardımcı olmak, bu amaçla görev yapan birimlerin hizmetlerinin yürütülebilmesi için dernek yönetimi tarafından her türlü ihtiyaç ve desteği yerinde tespiti yapılarak gerekli görülen harcamaları yapmak amacı ile 16 Şubat 2021 tarihinde kurulduğunu kaydeden Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Gürkan Yılmaz,” 10 Nisan Polis haftasını kutlamak ve mevcut durumdaki acil ihtiyaç olarak görülen iki araçlık açığın kapatılması için dernek üyeleri bünyesinde bir çalışma yaptık. Araçlarımızın sponsoru Başoğlu Kablo ve Merger Ayakkabı oldu. Firmaların yetkilileri derneğimizin üyesidir. Araçlarımızın Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

 

AMACIMIZ HİBE YÖNTEMİ İLE ARAÇ KAZANDIRMAKTIR

 

Dernek olarak emniyetin eksiklerini tamamlamak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Yılmaz, “ Yeni bir derneğiz ve üyelerimiz güncellendi. Toplam 16 üyemiz bulunmaktadır. Derneğimizde Sadettin Hasanoğlu Başkan Yardımcı, Atakan Türkmen Sayman, Barış Ülker Sekreter, Cemal Bahadır Murat, Yüksel Karip, Ercan Özdemir, Okan Turan, Kenan Topcu, Adem Genç, Yusuf Kılıç, Özgür Bozdağ, Oktay İnal, Seçkin Tunç, Mesut Ağırtaş, Özkan Koç asil üye olarak görev yapmaktadır. Çekirdek kadro ile yolumuza devam edeceğiz. İlerleyen günlerde çok daha güzel işler yapacağız. Amacımız emniyete hibe yöntemi ile araç kazandırmaktır” dedi.

TEŞEKKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Sertan Topkaya’da Çerkezköy Emniyet ve Asayiş Hizmetlerini Destekleme Derneği yönetimine desteklerinden ötürü teşekkür etti. Programın ardından derneğin verdiği araçlar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

 

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10