Ek hizmet binasının yenileme çalışması başladı

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Marmaraereğlisi Belediyesi, vatandaşların hizmete daha kolay ulaşabilmesini sağlamak için Yeniçiftlik Ek Belediye Ek Hizmet Binasında tadilat ve yenileme çalışması baÅ?

Marmara Ereğlisi 16.04.2021 14:42:00 0
Ek hizmet binasının yenileme çalışması başladı

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, tadilata giren Ek Hizmet Binasını ziyaret ederek ekiplerden çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Başkan Hikmet Ata; Yeniçiftlik Mahallesi Belediye Ek Hizmet Binası’nın tadilat çalışmalarının en kısa sürede tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulması talimatını verdi.

Çalışmaları değerlendirmek için yerinde inceleme yapan Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata konu ile ilgili yaptığı açıklama; ‘’Yeniçiftlik Mahallemizde bulunan Belediye Ek Hizmet Binası’nda başlamış olduğumuz tadilat çalışmalarıyla ilgili incelemelerde bulunduk. Yeniçiftlik Mahallesi halkının hizmete daha kolay ulaşabilmesi başlattığımız çalışmaları Belediye Başkan Yardımcımız Sinem Özüpek ve Fen İşleri Müdürümüzle birlikte yerinde inceledik. Vatandaşlarımızın beklentisini karşılayacak güvenli, konforlu ve ilçemize yakışır bir çalışma planladık.’’ dedi.


0282 726 91 91
0282 747 65 10