Başkan Akay koltuğu Zeynep'e emanet etti

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda başkanlık koltuğunu 3'üncü Sınıf öğrencisi Zeynep Ayza Asma'ya emanet etti.

Çerkezköy 23.04.2021 16:05:00 0
Başkan Akay koltuğu Zeynep

Fevzipaşa İlkokulu 3. Sınıf öğrencisi Zeynep Ayza Asma, babası Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Hakan Asma ve annesi Elif Asma ile Sınıf Öğretmeni Ferda Kayan’la birlikte Başkan Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Vahap Akay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı geleneğini bozmadı ve başkanlık koltuğunu kendisini ziyarete gelen Zeynep Ayza Asma’ya emanet etti.

 

 

BİZİM ÇOCUKLARIMIZA OLAN İNANCIMIZ TAM

 

Ziyarette konuşan Başkan Vahap Akay, “Cumhuriyetimizin Kurucusu, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Meclisimizin açıldığı bu güzel günü çocuklarımıza, geleceğimize, yarınlarımıza armağan etmiş. Çocuklar da bu anlamlı ve güzel günde koltuklarımıza oturarak, bu makamların ulaşılabilir olduğunu görüyorlar. Bizim çocuklarımıza olan inancımız tam. Ata'mızın bizlere emanet ettiği Cumhuriyetimize bu çocuklar sahip çıkacak. Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

 Akay’dan koltuğu teslim alan Zeynep Ayza Asma’ya devam eden ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında Akay’dan bilgi aldı. Başkanlık makam aracı ile Kent Kütüphanesi’nin yapılacağı yere giden Asma, burada incelemelerde bulundu. Başkan Zeynep Ayza Asma daha sonra 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ilçe merkezinde  dolaşacak olan 23 Nisan Tırı’nda da incelemelerde bulundu. Bu özel günde Belediye Başkanlığı koltuğunun kendisine emanet eden Akay’a teşekkür eden Zeynep Ayza Asma, “Tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyorum. Korona hastalığının en kısa sürede geçmesini ve 23 Nisan coşkusunu eskisi gibi yine hep birlikte kutlayabilmeyi temenni ediyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10