Potanın perilerinden farklı galibiyet 78-63

Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü evinde İstanbul Panterleri Basketbol Takımını konuk etti. Maçın başından sonuna kadar etkili bir oyun ortaya koy

29.04.2021 11:49:00 0
Potanın perilerinden farklı galibiyet 78-63

Çorlu Kapalı Spor Salonunda önceki gün oynanan karşılaşmada Metin Erol baş hakem olarak görev yaparken, yardımcılıklarını ise Aslı Koçak ve Metehan Alaçam yaptı.

 

İLK DEVREYİ ÖNDE TAMAMLADI

 

Maça çok hızlı bir başlangıç yapan temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü hızlı hücumlardan bulduğu sayılarla farkı açmasını bildi. Konuk ekip İstanbul Panterleri ise sık sık hatalar yaparak sayı bulmakta zorlandı. Üstünlüğünü devam ettiren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bu periyodu 21-9’luk üstünlükle tamamladı. İkinci periyotta toparlanan konuk ekip İstanbul Panterleri üst üste bulduğu sayılarla aradaki sayı farkını indirmeye çalıştı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bu periyotta rakibinin hızlı gelişen ataklarına engel olamadı. Bu periyotta Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü17 sayı atarken, konuk ekip İstanbul Panterleri ise 19 sayı kaydetti. Karşılaşmanın ilk devresi ise Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünün 38-28’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

GALİBİYET İLE AYRILDI

 

Karşılaşmanın üçüncü periyodunda her iki takımda karşılıklı sayılarla buldu. Rakibinin farkı eritmesine izin vermeyen Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bulduğu sayılarla farkı on bandında tuttu. Final periyoduna 56-45’lik üstünlükle giren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü final periyodunda da aradaki sayı farkını korudu. Bu periyotta da rakibine 22-18’lik üstünlük kuran Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmadan da 78-63’lük galibiyet ile ayrıldı. Bu galibiyet ile birlikte Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü dördüncü maçında ikinci galibiyetini alırken, İstanbul Panterleri ise tek galibiyette kaldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10