Sarıgül: Sabredeceğiz, çalışacağız ve kazanacağız

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Kapaklı teşkilatını ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan Sarıgül, Türkiye Değişim Partisinin güvene dayalı siyaset yaptı

Kapaklı 2.05.2021 11:44:00 0
Sarıgül: Sabredeceğiz, çalışacağız ve kazanacağız

Türkiye Değişim Partisi (TDP) Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bir dizi ziyaret gerçekleştirmek üzere Tekirdağ’a geldi. Akabinde TDP Kapaklı İlçe Başkanı Çiğdem Banali Bülbül ile basın toplantısı düzenleyen Sarıgül, geçtiğimiz günlerde Çorlu’da intihar eden Fedai Kuşçu adlı işçiyi de andı.

 

YURTTAŞLARIMIZIN GÜVENİNE LAYIK OLACAĞIZ

 

Sarıgül, yaklaşan genel kongreyi işaret etti. Sarıgül, “Hayat mücadeledir, sabredeceğiz, çalışacağız ve kazanacağız. TDP; güvene dayalı siyaset yapıyor, biz yurttaşlarımızın güvenine layık olacağız. Unutmayın, dayanıksız ve sabırsız olanlar elenir, dayanıklı olmak, mücadele etmektir. Çok çalışıp, ülkemizde inşallah güzel sonuçlar alacağız. Kurultayımızla birlikte kulvara giriyoruz, yarış başlıyor, en önde biz olacağız” açıklamasında bulundu.

 

VATANDAŞLARIMIZ AÇ VE SIKINTIDA

 

Sarıgül,” Vatandaşlarımızın alım gücü her geçen gün düşüyor. Türkiye Değişim Partisi dinamizmdir ve harekettir. Bereketimizi bereketimize dönüştürme zamanı yaklaşıyordur. İnsanlarımız ülkemizde yaşam mücadelesi vermektedir ve karnını nasıl doyuracağını düşünmektedir. Kısacası insanlarımız yaşam mücadelesi vermektedir. Ülkemizin gerçek gündemi, yoksul insanlar, esnaflarımız, gençlerimiz turizmcilerimiz ve EYT’lilerimizdir. İnsanlarımız intihar ediyor ve sesimizi duyan var mı diye bağırıyorlar. Fakat seslerini duyan da yok. Şirketler borçlanıyor, yapılandırılıyor ama vatandaşa her hangi bir yapılandırma yok. Süslü laflara gerek yok, hükümet ne yazık ki bu dönemde sınıfta kalmıştır. Vatandaşlarımız aç ve sıkıntıdadır. Vatandaşı sıkıntıdan kurtarın. Bir tarafta 28 milyar dolar konuşuluyor, diğer yanda cebinde 12 TL eden intihar eden vatandaş var. TDP iktidarında adalet güven ve şeffaflık en önde olacak vatandaşımıza gerçekleri söyleyeceğiz” açıklamasında bulundu.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10