CHP'lilerden işçi ve emekçilere ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramında nöbet tutan emekçileri iş yerlerinde ziyaret etti. 1 Mayıs'ta işçileri ziyaret ettiklerini kaydeden CHP Çe

Çerkezköy 2.05.2021 15:27:00 0
CHP

CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ayfer Dönmez ve yönetim kurulu üyeleri, 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla Çerkezköy’de işçi ve emekçilere ziyarette bulundu. Emekçileri çalıştıkları yerlere giderek ziyaret eden ve 1 Mayıs İşçi Bayramı’nı kutlayan Dönmez, işçi ve emekçinin refah dolu yarınlara kavuşması için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti.

 

YAŞASIN 1 MAYIS

 

CHP İlçe Başkanı Ayfer Dönmez, “ 1 Mayıs, vahşi kapitalist sisteme, gözünü kar hırsı bürümüşlere, doğayı talan edenlere, küresel sermaye ve siyasi iktidara itiraz günüdür. 1 Mayıs ezilenlerin, dışlananların, yok sayılanların, yoksulların, işsizlerin, köle koşullarında insafsızca çalıştırılanların, mücadelelerini birleştirdikleri bir gündür. Ancak yıllar var ki bu kutlu bayramı meydanlarda işçisiyle, köylüsüyle el ele, omuz omuza coşkuyla kutlanmasına bile mevcut iktidar sahipleri izin vermiyor, engel oluyor. Son 2 yıldır kullandıkları pandemi bahanesi ile bu yıl da sokağa çıkma kısıtlaması ile meydanlarda coşkuyla kutlanamayacak. Fabrikalarda, atölyelerde çalışırken bulaşmayan virüs, 1 Mayıs kutlamalarında bulaşıyor. Ama umutsuzluğa kapılmıyoruz, kapılmayacağız. Halkımız şunu çok iyi bilsin ki “Millet İttifakı” iktidarında ; demokratik, özgür, ayrımsız, sömürüsüz bir Türkiye’ye kavuşacağız. Yaşasın 1 Mayıs , yaşasın işçinin, emekçinin bayramı” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10