Sanal koşuda kendi parkurlarında koşacaklar

Çerkezköy Belediyesi'nin, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla düzenleyeceği Sanal Koşu etkinliğine, sporseverler kendi parkurlarında koşarak katılabilecek. Belediye yet

Çerkezköy 3.05.2021 15:25:00 0
Sanal koşuda kendi parkurlarında koşacaklar

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl ilki düzenlenecek olan Sanal Koşu etkinliği gerçekleştirecek.

 

İKİ KATEGORİDE GERÇEKLEŞTİRİLECEK

 

Sanal koşu etkinliği ile ilgili bilgi veren Çerkezköy Belediyesi yetkilileri, “ Sanal Koşu etkinliğine katılanlar, cep telefonlarına yükleyecekleri uygulama ile belirlenen tarihler arasında, diledikleri zaman aralığında ve istedikleri parkurda koşularını tamamlayabilecekler. Kısacası koşulan güzergahın tamamı, katılımcıların kendi parkurları olacak. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından bu yıl 1’incisi düzenlenecek olan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Sanal Koşu etkinliğine katılmak isteyenlerin ön kayıtlarını 444 88 59’u arayarak Çerkezköy Belediyesi İletişim Merkezi’ne yaptırmaları gerekiyor. Etkinlik 5 kilometre ve 10 kilometre olmak üzere 2 farklı kategoride gerçekleştirilecek” dedi.

 

DERECEYE GİRENLERE ÖDÜL

 

Yetkiler, “ Sanal Koşu etkinliği kayıtları başlamış olup, başvurular 12 Mayıs Çarşamba günü mesai saati bitiminde sona erecektir. Sanal Koşu etkinlikleri ise 17, 18 ve 19 Mayıs tarihlerinde, katılımcıların istedikleri gün ve zaman aralığında gerçekleştirilecektir. Dereceye girenlere sürpriz hediyelerin verileceği etkinlikte, tüm katılımcılara da Belediyemiz tarafından etkinlik sonrasında anı madalyası ve tişört hediye edilecektir” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10