Belediye sokak hayvanları unutmuyor

29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak Tam Kapanma dolayısı ile ilçe genelindeki sokak hayvanları, Çerkezköy Belediyesi tarafından kurulan Mama İstasyonlarında besleniyor. Çerkezköy Belediye Başkanı

Çerkezköy 3.05.2021 16:01:00 0
Belediye sokak hayvanları unutmuyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından kentimizin muhtelif noktalarında kurulan Mama İstasyonlarında sevimli dostlar sokak hayvanlarının periyodik olarak beslendiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ 29 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında uygulanacak Tam Kapanma döneminde de sevimli dostlarımızın mama ihtiyaçları Çerkezköy Belediyesi tarafından karşılanarak, beslenmeleri sağlanacak” dedi.

 

YİYECEK İHTİYAÇLARI KARŞILANIYOR

 

Akay,” Zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde, hayvan dostlarımızı da elbette unutmamalıyız. Alınan tedbirler nedeniyle artık insanlar dışarı çıkamadığından, sokak hayvanlarının yiyecek bulma ihtimali de giderek zayıflıyor. Şartlar onlar için de hayli zorlayıcı ama Veteriner İşleri Müdürlüğü Ekiplerimiz sürekli olarak kentimiz genelindeki mama istasyonlarını kontrol ederek, sevimli dostlarımızın yiyicek ihtiyaçlarını karşılıyorlar” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10