Vahap Akay, bölge belediye başkanları toplantısına katıldı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, koronavirüs tedbirleri kapsamında Zoom uygulaması üzerinden gerçekleştirilen ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Marmara Bölgesi Ä

Çerkezköy 4.05.2021 15:23:00 0
Vahap Akay, bölge belediye başkanları toplantısına katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılış konuşmasını yaptığı toplantıda, belediyelerin hizmet üretmede karşılaştığı sorunlar ve istihdam politikaları hakkında görüş alışverişi gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Belediye başkanlarının Kovid-19 pandemi sürecinde ve 17 günlük tam kapanma sürecinde yapacakları çalışmalara dair bilgi alan Kılıçdaroğlu, vatandaşların mağdur edilmemesi için her türlü çalışmaların yapılması talimatında bulundu.

 

 

VERİMLİ BİR TOPLANTI GEÇTİ

 

Marmara Bölgesi'nde ilçe ve belde belediye başkanlarının katıldığı toplantıda, belediyelerin hizmet üretmede karşılaştığı sorunlar ve çözüm önerileri ele alındı. Ayrıca belediyelerin gençlik ve istihdam politikaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Belediye başkanlarının dilek ve temennileriyle sona eren toplantının verimli geçtiğini belirten Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,” Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun başkanlığında, video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen Marmara Bölgesi Belediye Başkanları toplantısına katıldım. Verimli geçen toplantımızda “tam kapanma” ve pandemi tedbirleri sürecinde yürüttüğümüz sosyal yardım çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Bu zor günleri beraber atlatacağız, birlikte başaracağız” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10