ÇOSB 2.Kısım TIR parkı tamamlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) sınırları içerisinde gerek yurtiçinden ve gerekse yurtdışından gelen tırların kontrollü ve düzenli parklarını yapmak için daha önceden hizmete sunulan T

Çerkezköy 7.05.2021 12:59:00 0
ÇOSB 2.Kısım TIR parkı tamamlandı

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, gerek yurtiçi gerekse yurtdışı taşımacılık yapan TIR’ların kontrollü ve düzenli parklanma yapabilmelerini sağlamak ve trafik akışını düzenlemek amacıyla Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün karşısında bulunan TIR Parkı’nı düzenleyerek daha modern bir görünüme kavuşturdu.

 

GÜVENLİK OLACAK

 

Çalışmalar kapsamında, ÇOSB 8. Caddede bulunan TIR Parkı baştan sona yenilendi. Hizmet ve Güvenlik Binası’nın bulunduğu TIR parkı, 115 TIR ve 29 servis araçlı parkıyla hizmet verecek.7 gün 24 saat kameralarla güvenliği sağlanan ve sürücülerin her türlü konforu düşünülerek yapılan TIR Parkı, araç sürücüleri ve sanayiciler tarafından da memnuniyetle karşılandı.

 

TRAFİK RAHATLAYACAK

 

Yetkililer yaptıkları açıklamada, “ Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından, Bölge Müdürlüğü içerisindeki karayollarında trafiğin azaltılması, hatalı parkların önlenmesi, işletmeler içerisindeki lojistik ofislerin merkezi bir yerde olması ve koordinenin kolaylaştırılması, ağır araç sürücülerinin daha nezih ve sistematik bir komplekste hizmet alabilmesi maksadıyla yapılan ÇOSB 2.Kısım TIR Parkı’nda 60 tonluk kantar, restoran, kafeterya, lojistik ofisler, bay ve bayan wc’ler, mescit, duşlar bulunmaktadır” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10