Yurdakul: İlçemize modern parklar kazandırıyoruz

Malkara Belediyesi, çocukların ve yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendirmek için ilçeye yeni modern görünümlü ve nitelikli park alanı kazandırıyor. Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, â

Malkara 9.05.2021 13:32:00 0
Yurdakul: İlçemize modern parklar kazandırıyoruz

Malkara Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Camiatik Mahallesi, Karaağaç Sokak’ta bulunan 2047 m²’lik alana inşa edilen modern ve nitelikli parkın içerisinde; dinlenme alanları, üç kule çocuk oyun grubu, modern banklar, çöp üniteleri ve yeşil alanlar yer alıyor.

 

''TAMAMLAMAYI PLANLIYORUZ''

 

İlçeye modern parklar kazandırdıklarını kaydeden Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “ Camiatik Mahallemizde inşa ettiğimiz modern parkın çalışmalarına 3 Mayıs’ta başladık. Yaklaşık 1 ay gibi zamanda parkın çalışmalarını tamamlamayı  planlıyoruz. Parkın çalışmalarını en kısa zamanda tamamlayarak hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız. Parkın içerisinde dinlenme alanları, üç kule çocuk oyun grubu, modern banklar, çöp üniteleri ve  yeşil alanlar yer alıyor. İlçemize kazandırdığımız modern ve nitelikli parkta geleceğimizin teminatı çocuklarımız keyifle oyun oynarken, ebeveynlerin de sosyalleşerek keyifli zaman geçirebilecekler. Hemşehrilerimizin nefes alacağı alanlar yaratmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Camiatik Mahallemize kazandırdığımız park şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

 

Haber/Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10