Başkan Akay'dan Pazar denetimi

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Zabıta Müdürü Kenan Erez ile birlikte tam kapanma döneminde haftada bir gün açılması kararlaştırılan semt pazarlarında denetim gerçekleştirdi. İÃ

Çerkezköy 9.05.2021 14:27:00 0
Başkan Akay

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, İçişleri Bakanlığı’nca yayınlanan Pazar Yerleri Genelgesi kapsamında Tam Kapanma sürecinde Cumartesi günleri açılmasına izin verilen Kapalı Pazar Yeri’nde incelemelerde bulundu.  

HES KODU İLE ALINDILAR

 

Pandemi tedbirleri kapsamında vatandaşların belediye ekiplerince yapılan HES Kodu taraması sonrası Kapalı Pazar Yeri’ne alındıklarını ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Pandemi nedeniyle uygulanan tam kapanma, ülke genelinde devam ederken; İçişleri Bakanlığı tarafından açıklanan Pazar Yerleri Genelgesi ile semt pazarlarının Cumartesi günleri açılabileceği kararlaştırıldı. Genelge kapsamında tüm ülkede olduğu gibi kentimizde de Kapalı Pazar Yeri ve semt pazarlarımız bugün açıldı” diye konuştu.

 

KURALLARA UYMAYA DAVET ETTİ

 

Akay,” Pazarlarımızda sadece yaş sebze, meyve ile fide satışına izin verildi. Temizlik ürünleri, giyim, zücaciye, oyuncak, süs eşyası, çanta vb. ürünlerin satışına ise izin verilmedi. Bu vesile ile bir kez daha tüm vatandaşlarımızı pandemi tedbirlerine uymaya davet ediyor, en kısa zamanda sağlıklı ve huzurlu günlerde buluşabilmeyi temenni ediyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10