Ortalık savaş alanına döndü

Kızılpınar Gültepe Mahallesi'nde seyyar satıcıları ile manav arasında çıkan tartışma, akrabaların da dahil olduğu taşlı sopalı kavgaya dönüştü. Taş, sopa ve bıçaklarında kul

Çerkezköy 10.05.2021 16:54:00 0
Ortalık savaş alanına döndü

Kızılpınar’da iki grup arasında henüz bilinmeyen nedenle kavga çıktı. Yumruk yumruğa başlayan kavga, çevredeki esnafın katılmasıyla büyüdü. Kavgaya karışan iki taraf da birbirlerine taş, sopa, bıçak ile saldırdı.

 

50 KİŞİ KAVGAYA KARIŞTI

 

Kızılpınar Gültepe Mahallesi’nde önceki gün meydana gelen olayda iddiaya göre sokak üzerinde bulunan manavın karşısında tezgah açan seyyar satıcı ile manav işletmecisi arasında sözlü tartışma kavgaya dönüştü. İddiaya göre manav işletmecisi ile seyyar satıcı arasında çıkan kavgaya her iki grubun akrabaları da dahil oldu. Yaklaşık 50 kişinin karıştığı kavga sonrası mahalle savaş alanına dönerken, olay yerine gelen jandarma ekipleri de zaman zaman kavgayı kontrol etmekte zorlandı.

 

DÖRT KİŞİ YARALANDI

 

Taş, sopa ve bıçaklarla birbirine saldıran iki grubun kavgasında dört kişi yaralanırken, olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından yaralılar Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.  Taş, bıçak, sopanın kullanıldığı kavga, bir başka mahalleli tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülenirken, mahalleli ise kavga esnasında büyük panik yaşadı. Jandarma ekipleri kavgaya karışan tarafları, ifadelerini almak üzere merkeze götürürken, kavgayla ilgili çok yönlü soruşturma başlattı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10