Spor camiasının acı kaybı

Çerkezköy'de beş yıl Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevi yapan milli kayakçı ve kayak hocası Metin Aysal geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. 56 yaşındaki bir

Çerkezköy 6.06.2021 16:15:00 0
Spor camiasının acı kaybı

Ankara’da bir dostunu ziyarete giden ve Çerkezköy’e döndüğü esnada araçta kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden 56 yaşındaki Metin Aysal beş yıl boyunca Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü görevinde bulunmuş, emekli olduktan sonra Çerkezköy’de yaşamaya başlamıştı.

 

DOSTLARINI YASA BOĞDU

 

Metin Aysal’ın ölümü tüm dostlarını yasa boğarken, Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Ali Oto’da başsağlığı mesajı yayınladı. Türk kayağının bir değerini kaybettiğini kaydeden Oto, “ Bir yıldızımızı daha zamansız kaybetmenin derin üzüntüsü içerisindeyiz. Kayak camiamızın sevileni, saygı duyulan, herkesin kalbini kazanmış, yüreği sevgiyle ve kayak aşkıyla dolu bir değerimizi kaybettik.  Arkadaşım, aile dostum, birlikte çok şey paylaştığım, canım Metin Aysal hakka yürüdü. Milli takım antrenörlüğü dönemlerinde önemli değerler yetiştirmiş, özellikle Bitlis ilimize kayakta büyük hizmetleri olan bir isimdi Metin Aysal. Yokluk dönemlerinde dağlarda çok şeyi paylaşmanın mutluluğunu birlikte yaşadık. Güzel dostum, erken vedan bizleri ne kadar üzdü bilemezsin. Can dostum, değerli arkadaşım, nurlar içinde uyu. Mekanın cennet olsun. Allah rahmet eylesin. Seni unutmayacağım, unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

 

MEMLEKETİNDE DUALARLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

 

Geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 56 yaşındaki Metin Aysal, memleketi Bitlis’te kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin dualarıyla Küllütepe mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10