Bozdağ Besi Çiftliği'nde kurbanlıklar alıcılarını bekliyor

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala hareketlenen sektörde Bozdağ Çiftliği'nin sahibi Göksel Bozdağ, 10 yıllık tecrübeleriyle bu Kurban Bayramı'nda da kurban sahiplerine satış ve kesim konusunda Bozdağ ?

Çerkezköy 10.06.2021 13:26:00 0
Bozdağ Besi Çiftliği

Çerkezköy Ambardere mevkiinde bulunan Bozdağ Besi Çiftliği'nde Kurban Bayramı'na sayılı günler kala kurbanlıklar görücüye çıkmaya başladı.

 

İSLAMİ ŞARTLARA UYGUN ŞEKİLDE KESİMLER YAPILIYOR

 

Bozdağ Besi Çiftliği Sahibi Göksel Bozdağ ise Kurban Bayramı’nda randevulu sistemle çalışacaklarını kaydederek " Toplam 120 büyükbaş hayvanın 30’unu sattık. Çiftliğimizde bin ton 110 kiloluk ‘Paşa’ isimli tosunumuzu 33 bin TL’ye satıyoruz. Kurbanlıklarımız 21-33 bin arasında değişiyor. Küçükbaş hayvanlarımız ise 1500-2500 arasında gidiyor. Çiftliğimizde kesimler islami şartlara uygun şekilde yapılıyor. Buraya gelen vatandaşlarımız elini bile sürmeden paket halinde etlerini alacaklar. Bu yıl gelecek yıllara nazaran vatandaşlarımızın ilgisi daha fazladır. Normal şartlarda bu hafta başlamamız gerekiyordu ama biz yoğunluk olduğundan dolayı bir hafta erkenden başladık.

 

 

KESİMHANEYİ HAZIRLADIK

 

Bozdağ,” Kurban Bayramı için kesimhanemizi hazırladık. Kurbanlarımız randevulu sistemle kesilecek ve mutlaka bir hoca bulundurarak gerekli duamızı yaparak kurbanlarımızı keseceğiz. Makinelerimizin tümünü dezenfekte edeceğiz. Bunun yanı sıra maskesiz vatandaşlarımızı alanın dışında tutacağız. Bu yıl kurban bayramı tedbirlerine eksiksiz olarak hazırlandık. Her gün ilaçlama gerçekleştiriyoruz. Gayet hijyenik ve sağlıklı bir ortamda müşterilerimiz kurbanlarını alabilecek" dedi.



Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10