Tuba Mantı ve Unlu Mamulleri'nden gazetemize ziyaret

Çerkezköy'de kısa süre Tuba Mantı ve Unlu Mamullerini açarak iş hayatına başlayan Tuba Yılmaztürk, gazetemizin de üyesi olduğu Türkiye Gazeteciler Cemiyeti'nin 75'inci kuruluş yıldön

Çerkezköy 10.06.2021 17:27:00 0
Tuba Mantı ve Unlu Mamulleri

Gazeteci Şaban Kardeş ile görüşen Yılmaztürk, 1946 yılında kurulan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nin 75’inci kuruluş yıldönümünü kutlarken, halkın doğru bilgilendirme ve kamuoyunu aydınlatma görevlerini fedakârca yerine getiren, milletin vicdanının sesi olan tüm gazetecilere de çalışmalarında başarılar diledi.

 

PAKET SERVİS HİZMETİ DE VAR

 

İşletmeleri hakkında da bilgi veren Yılmaztürk, Tuba Mantı ve Unlu Mamullerini bir kadın istihdamı olarak bir süre önce hizmete açtıklarını belirterek, “Yaptığımız bütün ürünlerimiz kendimizse ait. İnternet satışlarımızın yanı sıra Çerkezköy içinde paket servis hizmetimiz de var. Ürünlerimizi ister çiğ ister pişirilmiş bir şekilde müşterilerimizin hizmetine sunuyoruz” dedi. Mantı konusunda iddialı olduklarını söyleyen Yılmaztürk, “Açtığımız işletmede mantı, içli köfte, yapmak sarma gibi ürünleri müşterilerimize sunarken, Çerkezköy’deki pek çok ev kadınının da aile bütçesine katkıda bulunmasına vesile olmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10