Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası'ndan A Millî Takım İçin Muhteşem Marş

Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası, Euro 2020'de ülkemizi temsil edecek Türkiye A Millî Futbol Takımı için "Bizim Çocuklar" adlı bir marş besteledi. Sosyal medya hesaplarında hızla yayı

Çorlu 11.06.2021 16:28:00 0
Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yer alan Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası, tüm dünyanın yakından takip ettiği, pandemi sebebiyle 2021 yılına ertelenen 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ülkemizi gururla temsil edecek Türkiye A Millî Futbol Takımımız için şampiyona öncesinde muhteşem bir marş besteledi. Sözü ve müziği orkestrada yer alan Ömer İşler ve Doğuş Kop’a ait olan “Bizim Çocuklar” marşı, 10 Haziran 2021 günü Çorlu Belediyesi resmî sosyal medya hesaplarından yayınlandıktan sonra severek dinlenmeye ve hızla paylaşılmaya başlandı.

 

KLİP ÇORLUDA ÇEKİLDİ

 

“Bizim Çocuklar” klibinin çekimleri Çorlu Belediyesi Şehir Stadı, Çorlu Atatürk Evi ve Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirildi. Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası üyelerinin Millî Takım formalarını giyerek rol aldığı ve şarkı söylediği klibin çekimlerinde ayrıca Çorlu Belediyesi Şehir Turu Otobüsü ile de Çorlu’nun farklı cadde ve bulvarlarından da görüntüler yer alıyor. Klipte ayrıca A Millî Futbol Takımımızın geçmiş yıllarda katıldığı turnuvalardan ve coşku dolu maç görüntülerinden de ayrıntılar görülüyor.

 

TAM NOT ALDI

 

Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası tarafından bestelenen ve çalınarak söylenen “Bizim Çocuklar” marşının sözleri, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ülkemizi gururla temsil edecek Türkiye A Millî Futbol Takımımız için destek mesajları içeriyor. Sözü ve müziği ile dinleyenleri hem duygulandıran hem de coşturan “Bizim Çocuklar” marşı, dinleyici ve izleyicilerden de tam not aldı.

 

Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası’nın Türkiye A Millî Futbol Takımı için marş bestelemesinden dolayı gurur duyduklarını ifade eden Çorlulular, “Bizim Çocuklar” marşının profesyonelce yapılmış bir iş olduğunu ve Çorlu’muzun adının böyle güzel ulusal çapta projelerle duyurulmasından mutluluk duyduklarını vurguladılar. Birbirinden yetenekli genç müzisyenlerden oluşan ve şefliğini Umut Kaplan’ın üstlendiği Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası’nda Eren Asker, Bora Doğu, Doğuş Kop, Kadir Yılmaz, Ayça Özenbaş, Burakcan Güneren ve Ömer İşler yer alıyor.

 

 

GÖNÜLDEN BAŞARI DİLEDİLER

 

A Millî Takımımız için yaklaşık bir ay önce bir marş bestelemeye karar verdiklerini ifade eden orkestra şefi ve solisti Umut Kaplan, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ülkemizi temsil edecek olan A Millî Futbol Takımımız için heyecan duyduklarını ve bu sebeple sözü ve müziği kendilerine ait “Bizim Çocuklar” adlı marş için bir ay boyunca çalıştıklarını anlatarak Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası olarak A Millî Takımımıza gönülden başarı dilediklerini söyledi.

 

SARIKURT: GURUR DUYDUM

 

Çorlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde yer alan Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası’nın müziğe ve müzisyenlere destek vermek, sanatsever Çorlu halkına iyi duygular hissettirebilmek adına kurulduğunu ifade eden Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt,” Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestramız, A Millî Takımımız için şahane bir işe imza attı. Genç müzisyenlerimizi ve emeği geçen herkesi kutluyorum, onlarla gurur duyuyorum… Bu marşla kutlama yapacağımız günlerin hayali ile 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda A Millî Futbol Takımımıza gönülden başarılar diliyorum” dedi.

 

SÖZLERİ VE MÜZİĞİ

 

Millî Takım için seçilen “Bizim Çocuklar” resmî etiketi (#bizimçocuklar)  ile aynı adı taşıyan, Çorlu Belediyesi Bando ve Kent Orkestrası tarafından yazılıp bestelenen ve söylenen “Bizim Çocuklar” marşının sözlerinin tamamı ise şöyle:

Gecenin sisi stadın ışıklarında

Avrupa yollarında o eski ruhla

Akan terin bazen kan olmuş formanda

Bayrağındaki kırmızının onuruyla

 

Ne zaman yalnız hissetsen bak kalbinin üstüne

Ay yıldızında saklıyız, gönlümüz hep seninle

Biz bitti demeden bitmez, kaldır kupayı göklere

Her zaman yanındayız Türkiye

 

Haydi şimdi Türkiye çıksın sokaklara

80 milyon tek yürek, canlar size feda

Yeni bir destan yazacak bizim çocuklar

Çılgın Türkler geliyor, kork bizden Avrupa

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10