As: Şoför esnafımız da aşılanmaya başladı

Korona virüsüyle mücadele kapsamında önceki gün itibariyle kargo, kurye, taksi ve dolmuş şoförleri, aşılanmaya başladı. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As yaptÄ?

Çerkezköy 13.06.2021 13:23:00 0
As: Şoför esnafımız da aşılanmaya başladı

Türkiye’de son dönemde hız kazanan Covid-19 salgını aşılama kampanyası kapsamında ulaşım sektöründe çalışan taksi ve şoför esnafı da aşılanmaya başladı.

 

SONUNDA BİZE DE SIRA GELDİ

 

Şoför esnafının da risk grubuna dahil edildiğini kaydeden Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, “ Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca, bugün yaptığı açıklama ile Şehir içi ve şehirlerarası ulaşım faaliyetlerinde çalışanlar ile taksi ve dolmuş esnafını da aşı grubuna dahil etmiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz. Koronavirüs Salgını çıktığından beri en risk taşıyan gruplardan biri de şoför esnafıydı. Sonunda bize de sıra geldi. Şoför esnafımız Sağlık Bakanlığı’nın E-Nabız uygulamasından, E-Devlet’ten veyahut 182 hattından ulaşarak randevularını oluşturabilirler. Tüm esnafımıza hayırlı olmasını diliyorum. Sağlıklı günler diliyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10