Öğretmenlerden evi yanan aileye yardım eli

Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Murat Bektaş, öğretmenler ve hayırseverler  geçtiğimiz günlerde buzdolabının patlaması sonucu evi yanan okul velisine yardım eli uzattÄ

Kapaklı 16.06.2021 16:37:00 0
Öğretmenlerden evi yanan aileye yardım eli

Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu öğretmenleri sosyal sorumluluk projesine imza atarak Kapaklı’da evi yanan velisine yardım kampanyası düzenledi.

 

 

SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE İMZA ATTILAR

 

Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu Müdürü Murat Bektaş, “ Büyükşehir Belediyesi İsmet İnönü İlkokulu öğretmenleri kendi aralarında kurdukları dayanışma ile ramazan ayında 68 veliye yardımda bulundular. Öğretmenler birlik ve dayanışma içerisinde 6800 tl toplayarak toplanan bu miktarı yiyecek ve market çekleriyle velilerine ulaştırdılar. Buzdolabı patlaması nedeniyle evi yanan velimizi de ziyaret ettik. Mağdur olan velimize yardım etmek için öğretmenlerimiz bir araya geldiler. Evi yanan veliyi okul idaresi ve okul aile birliği tarafından ziyaret edilerek velinin ihtiyaçları belirlendi” dedi.

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Okul idaresi, öğretmenler ve hayırseverlerin destekleriyle 4 bin 225 TL toplandığını kaydeden Bektaş, Öğrenci velisinin evine gidilerek yiyecek, yorgan, yastık, çamaşır makinası, giyecek, dolap, baza, yatak, masa, sandalye vb. malzemeler alınarak veliye teslim edildi. Öğrencimizin yaşanan bu talihsiz olaydan en az etkilenmesi için  her türlü yardım yapıldı. Okulumuz psikolojik danışma uzmanı tarafından da öğrenciye gerekli psikolojik destek sağlanmıştır.  Destekte ve yardımda bulunan tüm arkadaşlarımıza hayırseverlere teşekkür ederiz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10