Kolsuz'un cansız bedenine 95 gün sonra ulaşıldı

Kapaklı'da 10 Mart günü arkadaşlarının yanına gideceğini söyleyerek evden ayrılan ve kendisinden haber alınamayan BSH'da fabrika işçisi olarak çalışan 34 yaşındaki Hakan Kolsuz'un

Kapaklı 20.06.2021 12:58:00 0
Kolsuz

‘Arkadaşlarımla buluşacağım’ diyerek evden çıkan ve kendisinden aylardır haber alınamayan Hakan Kolsuz’un cansız bedeni, İstanbul’un Çatalca ilçesinde bulundu.

 

CESEDİ BULUNAMAMIŞTI

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren BSH fabrikasında işçi olarak çalışan ve “Arkadaşlarla buluşacağım” diyerek geçtiğimiz 10 Mart günü evden ayrılan Hakan Kolsuz’un aracı kaybolduktan bir gün sonra Kıyıköy sahilinde terk edilmiş halde bulunmuştu.  Aracın içinden boş alkol şişelerinin çıkması üzerine intihar şüphesiyle jandarma ve AFAD ekipleri günler boyunca havadan karadan Kolsuz’un cesedine ulaşmaya çalışmıştı.

 

AİLESİ KIYAFETLERİNDEN TEŞHİS ETTİ

 

Günler süren aramalar sonuç vermezken, Karadeniz’de kaybolan Kolsuz’un cansız bedeni üç ay sonra İstanbul Çatalca'da kıyıya vurdu. Tanınmaz haldeki ceset yakınları tarafından üzerinde kalan giysi kalıntılarından ve ayakkabısından teşhis edilirken, 34 yaşındaki Hakan Kolsuz’un cansız bedeni İstanbul Adli Tıp Kurumundaki DNA testinin ardından bulunduktan üç gün sonra ailesine teslim edildi. Hakan Kolsuz kaybolduktan 95 gün sonra Kapaklı’da kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında sonsuzluğa uğurlandı. Kolsuz’un üyesi bulunduğu Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi de cesedin belirlenmesi üzerine başsağlığı mesajı yayınladı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10