Albayrak, Saray'da yatırımları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Saray'ı ziyaret etti. İlçede devam eden ve planlanan yatırımlar hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Albayrak, semt pazarını da ziyaret ederek paz

Saray 24.06.2021 15:44:00 0
Albayrak, Saray

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, ilk olarak Saray Belediyesi’ni ziyaret etti. Ziyarette Saray Belediye Başkan Yardımcısı Fuat Ünal, Birdal Gökdağ ve Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç hazır bulundu. Başkan Albayrak, Başkan Yardımcıları Ünal ve Gökdağ ile Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Saray Belediyesi’nin ilçede devam eden ve planlanan çalışmaları hakkında sohbet edip bilgi alışverişinde bulundu.

 

VATANDAŞLARIN TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

 

Daha sonra Saray Halk Pazarı’nı ziyaret eden Başkan Albayrak’a; Cumhuriyet Halk Partisi Saray İlçe Başkanı Akın Aytaç, Saray Belediye Başkan Yardımcıları Fuat Ünal ve Birdal Gökdağ eşlik etti. Pazarcı esnafı ve vatandaşla bir araya gelen Başkan Albayrak, vatandaşın talep ve önerilerini dinledi. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen Albayrak, vatandaşlara da iyi alışverişler diledi.

 

Haber / Gülay Yiğit SEZEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10