Yüksel'den Tekirdağ ve Çorlu'daki hastalara ziyaret

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Kurban Bayramı'nda Tekirdağ ve Çorlu Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Hastaların bayramlarını kutlayan Başkan Yüksel, "İnanç,

Ergene 27.07.2021 12:09:00 0
Yüksel

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene Velimeşespor Kulüp Başkanı ve Ergene Belediye Meclis üyesi Serkan Bezgin ile birlikte Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi’nde yatmakta olan Marmaracık Mahallesi’nden Asım Çapkın’ı ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel Tekirdağ’daki hasta ziyaretinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi acil servisinde tedavi görmekte olan hastaları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

 

“TOPLUMSAL BAĞLARIMIZI GÜÇLENDİRİYORUZ”

 

“Vatandaşımızın yanında olmayı görev edinmiş yönetim anlayışımızla ziyaretlerimize devam ediyoruz” diyen Başkan Rasim Yüksel, “Hastanelerde yatmakta olan tüm hastalarımıza Rabbim acil şifalar versin. Bayramlar sevinç ve mutluluk içerisinde sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, sevgi, kardeşlik ve yardımlaşma duygularımızı en güzel şekilde yaşadığımız günlerdir. İnanç, örf ve geleneklerimizde çok önemli bir yeri olan Kurban Bayramımız da büyüklerimizi, hastanelerde tedavi görmekte olan hastalarımızı ziyaret ederek hem bayramlarını kutluyoruz hem kendilerine moral vererek toplumsal bağlarımızı güçlendirmeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Belediye Başkanı Yüksel, Çorlu Devlet Hastanesi’nde yapmış olduğu hasta ziyaretlerinde ayrıca Çorlu Devlet Hastanesi’nde nöbet görevinde olan Genel Cerrahi Op. Dr. Recep Selvioğlu’nun da pasta keserek doğum gününü kutladı.

 

Haber / Seval SÖNMEZ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10