Trakya Belediyeler Birliği'nden rekor sayıda eğitim

Trakya Belediyeler Birliği 2020 yılında başlattığı yerel yönetimlere yönelik eğitim takvimine 2021 yılında da yoğun bir şekilde sürdürüyor. Eğitim programları kapsamında Trakya Belediyeler Birli?

Tekirdağ 3.08.2021 18:58:00 0
Trakya Belediyeler Birliği

Trakya Belediyeler Birliği Başkanı Kadir Albayrak konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “Pandemi döneminin başladığı günden bu yana kritik koşullara rağmen organize etiğimiz ve 2020 yılı itibarı ile hız kazanan eğitim çalışmalarımıza gösterilen ilgiden memnuniyet duyuyoruz. Eğitim programlarımızı en etkin biçimde personelimizle buluşturmayı sürdürüyoruz. Dijital teknolojinin eğitim alanlarında da kullanılmaya başlanmasıyla beraber eğitimlerimizi online olarak sürdürüyoruz. Biz de bu eğitim ve bilgilendirme hizmetlerimizi program akışımıza ve yerel yönetimlerimizde görevli personelimizin durum ve taleplerine göre düzenlenmeye devam ediyoruz. Düzenlediğimiz bu eğitimlerin ve gelişim kamplarını belediyelerimizin ve belediyecilerimizin gelişimine önemli katkı sunuyor. Eğitimlerimizi gelişim kamplarımızı aynı strateji ile yoğun fayda sağlayacak şekilde sürdürmek amacındayız.” dedi.

 

6 AYLIK SÜREÇ İÇERİSİNDE 41 EĞİTİM

 

Trakya Belediyeler Birliği tarafından 2021 yılı Temmuz ayından başlayarak Aralık ayına kadar olan 6 aylık bir sürece yüz yüze ve uzaktan uygulamalı olmak üzere toplam 36 eğitim ve 5 gelişim kampı çalışması sığdırıldı.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10