'Takımını Kur Sahaya Çık 2' Basketbol Turnuvası sona erdi

Malkara Belediye Akademisi tarafından düzenlenen 'Takımını Kur Sahaya Çık 2' Basketbol Turnuvası önceki akşam oynanan şampiyonluk müsabakası ile sona erdi.

Malkara 21.08.2021 15:52:00 0

Önceki gün saat 18.00’da Mustafa Uysal Orta Okulu bahçesinde Yastık ve Rio takımları arasında oynanan şampiyonluk maçını Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, İYİ Parti Malkara İlçe Başkanı Nevzat Ulu, Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay ve sporseverler izledi. Turnuva kapsamında ödüllü şut yarışmaları da düzenlendi. "Takımını Kur Sahaya Çık 2" Basketbol Turnuvası'nın son günü yarı final müsabakaları ile başladı. Yoğun katılımın gerçekleştiği turnuvada fair play Mustafa Çakır, yetenek yarışmasını Berke Günay, üçlük yarışmasını Recep Kaçar kazanırken, kadınlar şut yarışmasını ise Sena Belli kazandı. Yarışmaları kazananlara çeşitli hediyeler verildi.
 

YASTIK TAKIMI BİRİNCİ OLDU
 

Turnuvanın finalinde ise Yastık Takımı Rio Takımını mağlup ederek şampiyon oldu. Müsabakalar sonunda Rio ikinci, Döşek üçüncü ve KAÖL ise dördüncü olurken, turnuvanın en değerli sporcusu Berke Günay seçildi. Herkese moral olacak, yüzleri gülümseten bir spor etkinliğine imza attıklarını belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, “Beş gün boyunca turnuvada sportmenlikle mücadele eden genç arkadaşlarımızla gurur duyuyorum” dedi. Başkan Yurdakul, turnuvaya katılan sporcular ile sponsorlara da teşekkür etti.
 

ÖDÜL TÖRENİ DÜZENLENDİ
 

"Takımını Kur Sahaya Çık 2" Basketbol Turnuvası düzenlenen ödül töreni ile sona ererken, müsabaka ödüllerini Malkara Kent Konseyi Başkanı Hasan Akçay takdim etti.     
    

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10