Aksoy çiftini kaza ayırdı

Ergene'de cumartesi günü sabah saatlerinde yük treninin hemzemin geçitte kapalı bariyerlerin arasından geçen Bilal Küllü'nün kullandığı 59 ADJ 75 plakalı servis aracına çarptığı kazada, tekst

Ergene 5.09.2021 17:42:00 0
Aksoy çiftini kaza ayırdı

Ergene Velimeşe Mahallesi’nde cumartesi günü sabah saatlerinde yük treni hemzemin geçitte, kapalı bariyerlerin arasından geçmeye çalışan Bilal Küllü'nün kullandığı 59 ADJ 755 plakalı fabrika servis aracına çarptı. Kazada, Suzan Aksoy, Nebibe Korkmaz, Cangül Akın, Hülya Dinçkol, Yaşar Yüce ve Nusret Açıkgöz hayatını kaybederken, minibüs sürücüsü Küllü'nün de aralarında bulunduğu 7 kişi yaralandı.

 

AKSOY ÇİFTİNİ KAZA AYIRDI

 

Yeni bir yaşam kurmak için 2020 yılı başında İstanbul'dan çocukları ile birlikte akrabalarının bulunduğu Çorlu’ya taşınan Aksoy çifti de kaza kurbanı oldu. Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren bir tekstil fabrikasında çalışmaya başlayan Aksoy çiftini, cumartesi günü meydana gelen kaza ayırdı.

 

 

YAŞAM MÜCADELESİ VERİYOR

 

Trenin çarptığı servis aracında bulunan Suzan Aksoy hayatını kaybederken, yanında oturan eşi Halil Aksoy ise ağır yaralandı. Suzan Aksoy’un cenazesi yakınları tarafından alınarak, toprağa verilmek üzere Tokat'ın Almus ilçesinde sonsuzluğa uğurlanırken, eşi Halil Aksoy ise Çerkezköy’de özel bir hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10