Türkiye genelinde aradığı eşini Çerkezköy'de buldu

Ankara'da yaşayan ve 21 gün önce kayıplara karışan eşini her yerde arayan Mustafa Yoldaşer, eşinin sosyal medya hesaplarını takip ederek izine Çerkezköy'de rastlarken, e-devletini kontrol ettiğinde

Çerkezköy 12.09.2021 19:58:00 0
Türkiye genelinde aradığı eşini Çerkezköy

Ankara Pursaklar’dan 21 gün önce kaybolan 38 yaşındaki 3 çocuk annesi eşi Gülşen Yoldaşer’i Türkiye genelinde ararken izini Çerkezköy’de bulduğunu kaydeden dertli eş Mustafa Yoldaşer, 22 yıllık hayat arkadaşının evi terk edişine anlam veremediğini, eşinin ruh halinin ve psikolojik durumunun bozuk olduğunu kaydetti.

 

 

İKİNCİ ŞOKU YAŞADI

 

Eşinin kaybolmasının ardından Pursaklar Cumhuriyet Savcılığı’na eşi için kayıp başvurusunda bulunan Mustafa Yoldaşer, eşinin sosyal medya hesaplarını takip ederek izine Çerkezköy’de rastlarken, ikinci şoku da e-devletine baktığı esnada yaşadı. 3 çocuk annesi 38 yaşındaki genç kadının 1 Eylül 2021 tarihinde Çerkezköy 2. Asliye Hukuk Mahkemesi’nden evlilik birliğinin temelinden sarsılması nedeniyle çekişmeli boşanma davası açtığını görünce ikinci şoku yaşayan Mustafa Yoldaşer, ailesinin ve kayınvalidesinin de eşinin kayboluşundan duydukları tedirginliği dile getirdi. Daha önce kapalı olan eşinin, internette tanıştığı kişiler aracılığıyla açıldığını iddia eden dertli koca, 3 çocuk annesi eşi Gülşen Yoldaşer’in psikolojik tedavi gördüğünü ve Alzheimer rahatsızlığının olduğunu kaydetti. Kendisinden boşanmak için dava açan eşinden boşanmak istemediğini ifade eden Mustafa Yoldaşer, Çerkezköy’de görülen eşinin peşine düştü.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10