Belediye doğa yürüyüşü düzenleyecek

Çerkezköy Belediyesi 16-22 Eylül tarihleri arasında kutlanan Avrupa Hareketlilik Haftası kapsamında, vatandaşları pandemi ve günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla Doğa YÃ

Çerkezköy 14.09.2021 17:57:00 0
Belediye doğa yürüyüşü düzenleyecek

Çerkezköy Belediyesi pandemi ve gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Çerkezköylü vatandaşlar için doğa yürüyüşü gerçekleştirecek.

 

10 KİLOMETRE OLACAK

 

Çerkezköy Belediyesi Spor Müdürlüğü tarafından 19 Eylül Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyelerinin de katılacağı kaydedildi. Etkinlik için araçların 08.00’de belediye önünden hareket edeceğini kaydeden yetkililer, kayıtların ise online olduğunu ve yaklaşık 10 kilometrelik doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşların  https://forms.gle/CKQjn6hiVEoj7gXw5 linkine tıklayarak müracaatta bulunabileceğini ifade etti.

 

DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE DAVET ETTİ

 

Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini ifade eden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 18 Eylül Cumartesi günü de Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştireceğimiz Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10