Yüksel: Eğitime desteğimiz her zaman devam edecek 

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının başlamasıyla birlikte Ergene'de birçok okulun bakım ve onarımını üstlenen Ergene Belediyesi eğitime destek çalışmaları kapsamında eğitim kurumlarÄ?

Ergene 16.09.2021 18:39:00 0
Yüksel: Eğitime desteğimiz her zaman devam edecek 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel ilçe genelinde Ergene Belediye Başkanlığına gelen talepleri değerlendirerek çözüme kavuşturuyor. Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Sağlık mahallesinde bulunan İstiklal İlköğretim okulunda çit yenileme çalışmasında bulundu. Öğrencilerin güvenliği için okul etrafında ki çitleri yenileyen ekipler tüm gün boyunca İstiklal İlköğretim okulunda çalışmalarını sürdürdü.


DESTEK OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ 


Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “Sevgi Kenti Ergene’de göreve geldiğimiz günden beri ilçemizde ki tüm okullara elimizden geldiği sürece destek olduk, olmaya da devam ediyoruz. Öğrenci ve öğretmenlerimizin temiz, sağlıklı ve düzenli bir eğitim ortamında eğitimlerini sürdürmeleri bizim tek dileğimizdir. Bu amaçla eğitime desteğimiz her zaman devam edecektir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın daha iyi şartlarda bir eğitim almaları için Ergene Belediyesi olarak her zaman yanlarımdayız” dedi.


Haber/Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10