Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği'ni Çerkezköy'de ağırladılar

Bölgede sağlık hizmeti veren Özel İrmet Hospital ve Özel Optimed Hastanesi ülkemizdeki sağlık kuruluşlarını ortak bir paydada birleştirerek sağlık sektöründeki yeniliklere öncülük eden OHSAD( ?

Çerkezköy 22.09.2021 12:47:00 0
Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları Derneği

Bölgede uzman hekim kadrolarıyla hastalarına kaliteli sağlık hizmeti sunmaya çalışan İrmet Hospital ve Optimed Hastanesi OHSAD’ı ve OHSAD bünyesindeki yöneticileri Çerkezköy’de ağırladı.

 

SAĞLIK KONUŞULDU

 

Sağlık sektöründe yer alan kurum ve kuruluşları başarıyla temsil eden ve bu yolda her geçen gün kendini yenileyerek bünyesinde verdiği eğitimler, hayata geçirdiği çalışmalar ve deneyimli kadrosuyla sektöre farklı pencereler açan OHSAD Başkanı Dr. Reşat Bahat, OHSAD Genel Sekreteri Dr. Uğur Baran ve OHSAD Yönetim Kurulu Üyeleri’nin yanı sıra Trakya Bölgesi’nde yer alan sağlık kurum ve kuruluşlarının Başhekim ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin hazır bulunduğu toplantıda; sektördeki gelişmeler, sağlık turizmi kapsamında hayata geçirilen iyileştirmeler, sağlık trendleri, hastane ve sektör dinamikleri üzerine bir toplantı gerçekleşti. İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker ve Op. Dr. İrfan Tombalak, Optimed Hastanesi Genel Müdürü Op. Dr. Ayhan Arslan, İrmet Hospital Genel Müdürü Alper Atasoy, İrmet Hospital Genel Müdür Yardımcıları Leyla Alkan, Ayla Demir, Naim Söylemezoğlu, Başhekim Dr. Hakkı Burç Baykaran ve de Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Üyeleri Op. Dr. Nevzat Koç ve Op. Dr. İlkay Kırkaç, ev sahipliğinde gerçekleşen toplantı, hastane personelleri yemekte fikir alışverişinde bulundular.

 

Haber/ Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10