Koca adamların yaptığına bak

Geçtiğimiz hafta Güveniş Caddesi üzerinde bulunan İmar Sitesi'ndeki H bloğa giren 25-30 yaşlarındaki 2 şüphelinin, binanın sığınağında bulunan bina sakinlerine ait eşyaları çalarak kayı

Çerkezköy 23.09.2021 16:33:00 0
Koca adamların yaptığına bak

Bloğun sığınağında bulunan binaya ait 1 adet dalgıç pompayı çalan hırsızların diğer çaldıklarıysa, ‘bu kadarı da olmaz’ dedirtti. Hırsızların, site sakinlerinin evinde reçel ve salça yapımında kullandığı tavanın yanı sıra 4’lü gaz ocağı ve semaveri çalarak kayıplara karışmaları sonrası blok sakinleri ellerindeki görüntüyle Çerkezköy Polis Merkezi’ne giderek hırsızlardan davacı ve şikayetçi olurken, son günlerde Çerkezköy’de benzer olayların arttığına dikkat çeken güvenlik güçleri, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

 

HIRSIZLARDAN ŞİKAYETÇİ OLACAĞIM

 

Bina sakinlerinden Veli Yılmaz, görüntüleri izledikten sonra polisi aradığını belirterek “Polise telefon ile ihbarda bulundum. Tutanak tutulması için karakola gidemedim. Daha önce de kimliği belirsiz kişi ya da kişiler aracımın lastiğini kestiler. Yoğun iş temposu nedeni ile bir türlü fırsat bulup da karakola gidemedim” dedi. Yılmaz, emniyete giderek hem hırsızlık olayını gerçekleştiren şüphelilerden, hem de aracının lastiğini kesen kişi ya da kişilerden şikayetçi olacağını söyledi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10