Sağlık için pedal çevirdiler

Lüleburgaz Belediyesi'nin Avrupa Hareketlilik Haftası etkinlikleri bisiklet turuyla sona erdi. Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli ve çok sayıda bisiklet tutkunu vatandaş "Sağlıklı ve Güvenli Hare

24.09.2021 16:34:00 0
Sağlık için pedal çevirdiler

Avrupa Hareketlilik Haftası Lüleburgaz’da dolu dolu etkinliklerle tamamlandı. Çocuklar için gerçekleştirilen geleneksel sokak oyunlarından kukla gösterilerine, halk koşusundan sokak basketboluna kadar çok sayıda alanda gerçekleştirilen etkinlikler büyük bir katılımla gerçekleşti. Etkinlikler “Sağlıklı ve Güvenli Hareketlilik için Pedallıyoruz” temasıyla gerçekleştirilen bisiklet turuyla sona erdi. Bisiklet turuna Başkan Gerenli ve Başkan Yardımcısı Gökhan Kaya Atay’ın yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı. 

 

 BİSİKLETE BİNDİLER

 

Bu kapsamda önceki akşam saat 18.00’de Kongre Meydanı’nda bisiklet tutkunlarıyla buluşan Başkan Gerenli, bando ekibi eşliğinde pedalladı. 7’den 70’e çok sayıda bisikletçinin katıldığı kısa şehir turuna vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi. Bisiklet turu kent çekirdeğinde devam edip tekrar Kongre Meydanı’nda sona erdi.  Ayrıca bisiklet turunda 5 yaşındaki Berat Yılmaz da dikkat çekti. Bisikletiyle birlikte tura katılan Berat, büyükleriyle birlikte bisiklet parkurunu başarıyla tamamladı. Etkinlik sonunda konuşma yapan Başkan Gerenli, ilerleyen süreçlerde daha geniş kapsamlı bisiklet turları yapacaklarının sözünü vererek etkinliğe katılanlara teşekkür etti. 

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10