Tekirdağspor Yalıkavakspor'a mağlup oldu

Hentbol Kadınlar Süper Ligi 3.hafta maçında Tekirdağspor deplasmanda Yalıkavak Spor Kulübüne konuk oldu. İlk devresi ev sahibi ekibin 17-13'lük üstünlüğü ile sonuçlanan karşılaşmanın ikinc

27.09.2021 18:24:00 0
Tekirdağspor Yalıkavakspor

Bodrum Binnaz Karakaya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya İldeniz Kaygusuz ve Gökhan Adıgüzel yönetti. Karşılaşmaya ev sahibi ekip Sevilay, Buket, Saliha, Fatma, Yasemin , Diğdem, Nurşah, Özlem, Dunja, Çağrı, Zehra, İlke, Valeria, Kübra ve Sinem kadrosu ile çıkarken, Tekirdağspor ise karşılaşmaya Veda Nur, Büşra, Ceren, Lidija, Songül, İrem, Tina, Bahar, Leyla, Büşra, Sevil, Ayşenur, Dijli kadrosu ile çıktı.

 

İLK DEVREYİ MAĞLUP KAPATTI

 

Ligin 3’üncü hafta karşılaşmasında temsilcimiz Yalıkavakspor ile Tekirdağspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk bölümlerinde iki takım arasında başa baş mücadele vardı.İlerleyen bölümlere doğru oyunda hakimiyeti eline alan ev sahibi ekip Nurşah ve Yasemin ile etkili olarak ilk devreyi 17-13 önde tamamladı.

 

GALİBİYET ALAMADI

 

İkinci devrede Tekirdağ rakip kaleye gol için baskı yapsa da dönen toplarda Yalıkavak’ın gollerine engel olamadı. İkinci devrede özellikle kontra ataklardan goller bulan ev sahibi ekip Yalıkavak Spor Kulübü maçı 32-26 kazanmasını bildi. Maçın en golcü oyuncusu 8 golle Tekirdağsporlu sol oyun kurucu Sevil Ay ve İrem olurken, Songül 4, Büşra, Veda, Ceren ikişer gol kaydetti. Yalıkavak Spor Kulübü’nde ise Nurşah ve Diğdem altışar gol kaydedirken, Saliha, Fatma, Zehra ise 3’er gol kaydetti.  

 

Bu sonuçla Yalıkavak Spor Kulübü üçüncü maçında ikinci galibiyetini alırken, Tekirdağspor ise üçüncü maçında ikinci mağlubiyetini aldı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10