Tekirdağ 1.Amatör Küme 17 Ekim'de başlayacak

Tekirdağ 1.Amatör Küme 17 Ekim'de 4 grupta oynanacak 16 karşılaşma ile başlayacak. C grubunda mücadele eden temsilcilerimizden Samsunlular Yaşardoğu Spor Kulübü deplasmanda Karaağaçspor'a konuk olurk

Tekirdağ 11.10.2021 08:12:00 0
Tekirdağ 1.Amatör Küme 17 Ekim

Tekirdağ 1.Amatör Küme’de 2021-2022 sezonu önümüzdeki hafta sonu oynanacak birbirinden zorlu karşılaşmaların ardından başlayacak.

 

A GRUBU’NDA DÖRT KARŞILAŞMA OYNANACAK

 

A Grubu’nda Kazanderespor, Tekirdağspor İdmanyurduspor, Tekirdağ Adaletspor, Tekirdağ Kartalspor, Şalgamlı Gençlikspor, Hayrabolu Gençlikspor, Karacakılavuzspor, Kozyörükspor mücadele edecek. Grupta ilk hafta maçlarında Tekirdağ İdmanyurduspor ile Tekirdağ Kartalspor, Kazanderespor ile Hayrabolu Belediye Gençlikspor, Kozyörükspor ile Tekirdağ Adaletspor, Şalgamlı Gençlikspor ile Karacakılavuzspor karşı karşıya gelecek.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR OYNANACAK

 

Büyük Çınarlıspor, Kumbağspor, Akçeşmespor, Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor, Bıyıkalispor, Çerkezmüsellimspor, Muratlı 1935 ve Esenspor’un mücadele ettiği B grubunda ise ilk hafta Kumbağspor-Akçeşmespor, Büyük Çınarlıspor-Tekirdağ Süleymanpaşa Altınovaspor, Muratlı 1935-Bıyıkalispor, Çerkezmüsellimspor-Esenspor karşı karşıya gelecek.

 

C GRUBUNDA İKİ TEMSİLCİMİZ VAR

 

Temsilcilerimizden Samsunlular Yaşar Doğuspor ile Kızılpınar Uzayspor’un yer aldığı B grubunda Çorluspor, Çorlu Doğanspor, Vakıflar Güvenspor, Karaağaçspor, Ahimehmet Gençlikspor, Ergene Kırkgöz Gençlikspor yer alıyor. İlk hafta maçlarında sezonun iddialı ekiplerinden Çorluspor evinde bir diğer Çorlu temsilcisi Doğanspor’u konuk ederken, temsilcimiz Kızılpınar Uzayspor ise evinde Vakıflar Güvenspor karşısında üç puan arayacak. Temsilcimiz Samsunlular Yaşardoğuspor ise deplasmanda geçtiğimiz sezon 2.Amatör Küme’yi şampiyon olarak tamamlayan Karaağaçspor’a konuk olurken, bir diğer karşılaşmada Ahimehmet Gençlikspor ile Ergene Kırkgöz Gençlikspor karşı karşıya gelecek.

 

ÇERKEZGÜCÜSPOR D GRUBUNDA YER ALIYOR

 

Bu sezon iddialı bir ekip kuran Çerkezgücüspor ise Çukuryurtspor, Ergene Gençlerbirliğispor, Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü, Ergene Pınarspor, Çorlu Rumelispor, Sağlıkspor ve Ergene Belediyespor ile aynı grupta mücadele edecek. Temsilcimiz Çerkezgücüspor ise ilk hafta maçında deplasmanda Çorlu Belediyesi Futbol Kulübü karşısında galibiyet arayacak. Grupta oynanacak diğer karşılaşmalarda Çukuryurtspor evinde Ergene Gençlerbirliğispor’u, Ergene Pınarspor Çorlu Rumelispor’u, Sağlıkspor ise Ergene Belediyesini konuk edecek.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10