2 bin metrekare kaldırım yapılacak

Çerkezköy Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nde Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü ekipleri tarafından yaklaşık 2 bin metrekare kaldırım yapılacağını kaydeden Belediye Başkanı

Çerkezköy 13.10.2021 19:19:00 0
2 bin metrekare kaldırım yapılacak

Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde sıcak asfalt çalışması tamamlanan cadde ve sokaklarda kaldırım yapım çalışmaları devam ediyor.

 

26 BİN METREKARE YOL AĞI SICAK ASFALT İLE KAPLANDI

 

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Vahap Akay, “Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi’nde toplam 18 cadde ve sokakta bulan 26 bin 944 metrekarelik yol ağı sıcak asfalt ile kaplandı. Makine İkmal, Bakım ve Onarım Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, sıcak asfalt çalışmalarının tamamlandığı Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde, daha sonra beton kaldırım yapım çalışmalarına başladı” ifadelerini kullandı.

 

“ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ”

 

Başkan Akay, açıklamasının devamında şu ifadelere yer verdi: “Beton kaldırım yapım çalışmaları kapsamında Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallemizde ihtiyaç duyulan cadde ve sokaklarda yaklaşık 2 bin metrekare kaldırım yapılacak. Kentimiz genelinde ihtiyaç duyulan tüm noktalarda yol ve kaldırım yapım – onarım çalışmalarını sürdüreceğiz”

 

Haber / Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10