Duran, Memleket Partisi PM üyesi oldu

Çerkezköylü siyasetçi Ayhan Duran, Memleket Partisi Parti MeclisiAsil Üyeliğine seçildi. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda kendisini destekleyenlere teşekkür eden Duran, "Ülkemin dört bir

Çerkezköy 20.10.2021 17:21:00 0
Duran, Memleket Partisi PM üyesi oldu

Memleket Partisi’nin 18 Eylül’de yapılan 1. Olağan Kurultayı’nda Parti Meclisi seçimlerinde 1. Yedek Üyeliğe seçilen Çerkezköylü siyasetçi Ayhan Duran, parti meclisindeki boşalmanın ardındanParti MeclisiAsil Üyeliğine seçildi.

 

“BAŞARACAĞIZ”

 

Parti Meclisi üyeliğine seçildiğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla duyuran Ayhan Duran, paylaşımında şu ifadelere yer verdi: “Adaylığım ve seçim sürecinde her zaman desteğini hissettiğim yakın çalışma arkadaşlarım Çerkezköy İlçe Başkanımız Ali Çalışkan, İlçe Başkan Yardımcısı Bedirhan Tanıyan, Çerkezköy İlçe Saymanı Tacettin Çiftçi, Kapaklı İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Duran, Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Taner Ağan, Tekirdağ İl Yönetim Kurulu Üyesi Harun Yılmaz, Tekirdağ Kurucular Kurulu Üyesi Fatma Güzel, Süleymanpaşa İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet İçer, Memleket Partisi Tekirdağ kuruluşu sürecinde büyük fedakarlık gösteren Mutlu Mert ve çok kıymetli Muğla Kurucu İl Başkan Yardımcısı Coşkun Dinçer’e çok teşekkür ederim. Ülkemin dört bir yanından gelen, bana desteğini esirgemeyen kurultay delegesi dostlarıma çok ama çok teşekkür ediyorum. Başaracağız, başaracağız, başaracağız"

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10