ÇOSB bünyesindeki her öğretmen adına bir fidan dikti

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) 'Öğretmenler Günü' dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza atarak Özel ÇOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Özel ÇOSB Kreş ve Gündüz B

Çerkezköy 25.11.2021 17:32:00 0
ÇOSB bünyesindeki her öğretmen adına bir fidan dikti

ÇOSB yeşil alanında gerçekleştirilen fidan dikim törenine Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan, ÇOSB yetkilileri okul ve kreşte görev yapan öğretmenler katıldı.

 

 

SİZLERE İNANIYORUZ

 

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler de, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla okul ve kreşteki öğretmenleri tebrik ederek, “ Çok kutsal bir görevi yapmaktasınız. Çünkü en seçkin ve yüce varlık olan yavrularımızı, kendi kültürümüzün özü ve temeli olan milli ve manevi değerlerimiz, inançlarımız ve insanlığın ortak ideallerine göre yetiştiren sizlersiniz. Çocuklarımız, önce iyi bir insan ve iyi bir vatandaş olmayı sizden öğrenmektedir. Ailesi dışında örnek aldığı ilk model sizsiniz. Çocuklarımıza amaç ve yön veren, toplumun bir üyesi olma bilincini ve sorumluluk duygusunu aşılayan da sizlersiniz. Görevinizin ve sorumluluklarınızın oldukça ağır olduğunun farkındayız. Sizlerin bu ağır yükün altından başarıyla kalkacağınızı biliyor ve sizlere inanıyoruz. Bu duygularla Öğretmenler Gününüzü kutlar çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10