TÜBİTAK Bilim Fuarı ve Fen Laboratuvarı açıldı

Çerkezköy Kaymakamı Murat Duru, Yusuf Şenel Ortaokulu'nda düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı ve Fen Laboratuvarı açılışına katıldı. Açılışta konuşma yapan Kaymakam Duru, "Yetene

Çerkezköy 2.12.2021 15:18:00 0
TÜBİTAK Bilim Fuarı ve Fen Laboratuvarı açıldı

Hayırsever Yusuf Şenel tarafından Çerkezköy’e kazandırılan Yusuf Şenel Ortaokulu’nda öğrencilerin daha kaliteli eğitim alması ve projelerini daha etkin bir şekilde yapabilmesi amacıyla okul içerisinde Fen Laboratuvarı yapıldı.

 

 

 

FEN LABORATUVARININ AÇILIŞINI GERÇEKLEŞTİRDİK

 

Kaymakam Murat Duru,açılışta yaptığı konuşmada, “4006 bilim fuarı ve Fen Laboratuvarının açılışını yaptık. Bugün Yusuf Şenel Ortaokulumuzda TÜBİTAK 4006 Projesi Kapsamında 55 yavrumuzun 25 öğretmenimizin yer aldığı 23 proje sergisinin ve ortaokulumuzun binasını yaptıran hayırsever güzel ve örnek insan Yusuf Şenel abimizin okulumuza ilave yaptırdığı fen laboratuvarının açılışını gerçekleştirdik” dedi.

 

“DAHA DONANIMLI VE NİTELİKLİ YETİŞMELERİ İÇİN”

 

Kaymakam Duru, “Yetenek ve zeka ürünü nitelikli projeleri ortaya koyan yavrularımızı, onlara rehberlik eden öğretmenlerimizi kutluyor ve tebrik ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum. Bilimin ışığında yavrularımızın daha donanımlı ve nitelikli yetişmesi için okulumuza fen laboratuvarı yaptıran Yusuf Şenel abimize de çok teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Fatma Nur VURAL


0282 726 91 91
0282 747 65 10