Yüksel, mevkidaşlarıyla projeleri değerlendirdi

Havsa Belediye Başkanı Avukat Aydın Balkan'ın davetlisi olan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel,  Trakya Gönül Belediyeciliği Belediye Başkanları İstişare Toplantısına katılmak

Süleymanpaşa 14.01.2022 16:39:00 0
Yüksel, mevkidaşlarıyla projeleri değerlendirdi

Havsa’da önceki gün düzenlenen toplantıda Trakya’da görev yapan ve Gönül Belediyeciliği Hizmet Anlayışını temsil eden belediye başkanları ile bir araya gelen Başkan Yüksel, Trakya’nın gelişimine katkı verecek çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 

HAVSA’DA YAPILAN HİZMETLERLE İLGİLİ BİLGİ ALDI

 

Süleymanpaşa’da gerçekleştirilen ve hayata geçirilmesi planlanan belediye yatırımları ve projeleri ile ilgili bilgilendirmede bulunan Yüksel, Havsa Belediye Başkanı Balkan’dan da Havsa’da yapılan hizmetlerle ilgili bilgi aldı.

 

“ORTAK KULLANABİLECEĞİMİZ PROJELERİMİZİ DEĞERLENDİRDİK

 

Toplantı ile ilgili açıklamada bulunan Cüneyt Yüksel, Trakya’nın Gönül Belediyeciliği Belediye Başkanlarıyla bir araya gelerek gerçekleştirdikleri istişare toplantısı için bu ay Havsa’da buluştuklarını kaydederek, “Havsa Belediye Başkanımız Av. Aydın Balkan’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda, mevkidaşlarımızla şehirlerimizin gelişimi ve hizmetlerimize yönelik bilgi alışverişinde bulunarak, ortak kullanabileceğimiz projelerimizi değerlendirdik. Toplantımızın bölgemiz için hayırlı olmasını dilerim” dedi.

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10