Emekli oldular ama görev başındalar

Emeklilik nedeniyle görevlerinden ayrılan Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları Yavuz Kantaroğlu ve Mustafa Kemal Büyükdere için Polis Evi’nde bir veda töreni düzenlendi. Meslek

Çerkezköy 2.11.2011 20:34:00 0
 Emekli oldular ama görev başındalar
REKOR SAHİBİ
Polislik mesleğine 1980 yılında başlayan Mustafa Kemal Büyükdere son görev yeri olan Çerkezköy’den önce Uşak, Erzurum ve İstanbul’da terörle mücadele, cinayet masası ve asayiş şube birimlerinde görev aldı. 1996 yılında iki silah arkadaşının şehit olduğu çatışmadan yaralı olarak kurtulan Büyükdere, meslektaşlarına düzenlemiş oldukları tören nedeniyle teşekkürlerini sundu. “Allah teşkilatımızı her beladan korusun. Allah vatan hainlerine fırsat vermesin” diyen eski terörle mücadeleci, “Teşkilatımız var oldukça bu bayrak inmeyecek ve bu ezanlar susmayacak” diye konuştu.
 
 DUYGULU ANLAR
Polislik mesleğinin son yedi yılında Çerkezköy Trafik Şube Amirliği’nde görev yapan Yavuz Kantaroğlu da arkadaşlarına düzenledikleri törenden dolayı teşekkürlerini iletti. Veda konuşması sırasında çok duygulu olduğu gözlenen Kantaroğlu, uzun yıllar hizmet ettiği emniyet teşkilatının bir parçası olmaktan her zaman gurur duyduğunu söyledi. Kantaroğlu, Çerkezköy’den önce Şırnak ve Çorum’da görev yapmıştı.
 
BİRLİK MESAJI
Emekliye ayrılan polis memurlarına plaketlerini sunan Çerkezköy Emniyet Müdürü Kadir Yırtar ise emniyet mensuplarının bir aile olduğunun altını çizdi ve beraberliklerinin emeklilikle sonlanmayacağını söyledi. “Yağmur, çamur, bayram demeden bu şerefli görevi sürdüren meslektaşlarımıza ileriki hayatlarında da başarılar diliyorum” ifadesini kullanan Yırtar, emekliye ayrılan meslektaşlarından emniyet teşkilatının halkla kurduğu bağı güçlendirmesi için çalışmalarını istedi.
Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10