Şampiyon Tübaş oldu

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından düzenlenen fabrikalar arası halı saha futbol turnuvası Tübaş ile Trexta arasında oynanan final müsabakası ile tamamlandı. Rakibi karşısÄ?

3.11.2011 20:49:00 0
Şampiyon Tübaş oldu
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi 6.Futbol Turnuvasında Tübaş şampiyonluğa uzandı
 
İLK DAKİKALARDAN GOL SESİ ÇIKMADI
Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki sosyal tesislerde final karşılaşmasından önce üçüncülük maçı oynandı. Saat 19.00’da başlayan karşılaşmada Polimer ile Altınyıldız karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü başladı. Müsabakanın ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen bölümlere golsüz eşitlikle girildi. İlerleyen dakikalara doğru etkinliği artıran Altınyıldız arka arkaya goller bularak rahatladı. Oyun disiplinden kopmayan Polimer ise farkı indirmek için mücadele etti.
 
ÜÇÜNCÜ OLDU
Golün moral bozukluğunu üzerinden atmaya çalışan Polimer, farkı indirme fırsatını bulsa da son vuruşlarda istediği başarıyı sağlayamadı. İkinci devrede her iki takımda arka arkaya goller bulmayı bildi. Ancak rakibine göre daha atak bir futbol sergileyen Altınyıldız golcü oyuncusu Hasan ile farkı artırmayı bildi. Karşılaşmanın son dakikalarında her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada Altınyıldız’ın 9-4’lük üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmadan galibiyet ile ayrılan Altınyıldız turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.
 
TÜBAŞ ÖNE GEÇTİ
Final karşılaşması ise Tübaş ile Trexta arasında oynandı. Karşılaşmaya her iki takım da kontrollü başladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarından gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. Tübaş Futbol Takımı ilerleyen bölümlere doğru rakibi karşısında baskısını artırdı. Karşılaşmada bir gol bulan Tübaş öne geçti. Golün ardından Tübaş Futbol Takımı ikinci gol için mücadele verirken, Trexta Futbol Takımı ise beraberlik mücadelesi verdi.
 
TÜBAŞ GALİBİYET İÇİN MÜCADELE ETTİ
Rakibi karşısında ilk devrenin ilerleyen bölümlerine önde giren Tübaş Futbol Takımı ikinci gol için geliştirdiği ataklardan sonuca gidemedi. Skora denge getirmek için mücadele eden Trexta Futbol Takımı geliştirdiği ataklardan sonuca giderek karşılaşma da eşitliği sağladı. İlk devrenin kalan dakikalarında her iki takım da galibiyet golü için ataklar geliştirdi. Ancak iki takımında ileri uç elemanları fırsatları değerlendiremedi. İlk devrenin kalan dakikalarında goller bulan Tübaş avantajlı duruma geçti.
 
TREXTA ETKİNLİĞİNİ KAYBETTİ
Karşılaşmanın ikinci devresinde her iki takım da avantajlı duruma geçmek için mücadele etti. İkinci devrenin ilk dakikalarında gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlerleyen dakikalarda ataklarını sıklaştıran Tübaş Futbol Takımı bir gol daha bularak farkı üçe çıkardı. Farkın üçe çıkmasının ardından büyük moral bulan Tübaş Futbol Takımı kalan dakikalarda rahat bir oyun ortaya koydu. Farkı indirmek için ataklar geliştiren Trexta ise istediğini elde edemedi. İstediği golleri bulamayan Trexta oyunda etkinliğini kaybetti.Karşılaşmadan 5-2’lik galibiyet ile ayrılan Tübaş turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.
 
KUPA TÖRENİ DÜZENLENDİ
Müsabakanın sona ermesinin ardından düzenlenen kupa töreni ile dereceye giren ekiplere kupaları ile para ödülleri verildi. Turnuvada en centilmen ekip Elvan Tekstil, en golcü isim ise Altınyıldız’dan 41 golle Fatih Çırpı oldu. Kupa töreni sonrasında Çerkezköy Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü tarafından Turkuaz Restaurant’ta kokteyl düzenlendi.

0282 726 91 91
0282 747 65 10