BAL’da beşinci hafta geride kaldı

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup’ta 5.hafta oynanan beş karşılaşma ile tamamlandı. Lig’de mücadele eden temsilcilerimizden Çerkezköyspor kendi evinde Beşyüzevlerspor’a 2-1 mağlup olarak kötü gidişe d

3.11.2011 20:51:00 0
BAL’da beşinci hafta geride kaldı

Çerkezköyspor, Beşyüzevlerspor önünde aldığı yenilgi ile ligdeki dördüncü mağlubiyetini aldı.

ÇERKEZKÖY EVİNDE OYNADI

Bölgesel Amatör Lig 12.Grup 6.hafta karşılaşmasında Çerkezköyspor saha ve taraftarı önünde İstanbul temsilcisi Beşyüzevlerspor’u konuk etti. Rakibi karşısında mutlak galibiyet mücadelesi veren Çerkezköyspor, baskılı bir oyun sergiledi. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede gol arayan Çerkezköyspor ilk devrenin ilerleyen dakikalarında golü buldu. Çabuk toparlanan konuk ekip Beşyüzevlerspor bulduğu beraberlik golü ile eşitliği yakaladı.

ÜÇ PUANDA KALDI

Rakibi karşısında oyunda hakimiyeti eline alan konuk ekip Çerkezköypor’un üstüne geldiği dakikalarda bir gol daha bularak öne geçti. Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan konuk ekip kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Taraftarının desteği ile beraberlik golü arayan temsilcimiz istediğini elde edemedi. Kalan dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol sesi çıkmayınca karşılaşmada konuk ekibin 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Çerkezköyspor bu mağlubiyet ile üç puanda kalırken, konuk ekip Beşyüzevlerspor ise puanını 7’ye yükseltti.

F.KARAGÜMRÜKSPOR VİTRA’YI KONUK ETTİ

Grup’ta zirve mücadele veren ekiplerden F.Karagümrükspor kendi evinde Vitraspor’u konuk etti. İstanbul Vefa Stadı’nda ki maça ev sahibi ekibin kontrolünde geçti. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili olan ev sahibi ekip F.Karagümrükspor 14.dakikada Oğuzhan Türkmen’in ayağından kaydettiği golle öne geçti. Gelen golle rahatlayan konuk ekip kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi

F.KARAGÜMRÜK ÜÇ PUANLA KAPATTI

Karşılaşmanın ilk devresini tek golle üstün tamamlayan rakibi karşısında etkili olamayan konuk ekip Vitraspor cılız ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Savunmada hata yapmayan ev sahibi ekip rakibine beraberlik şansı tanımadı. Karşılaşmanın uzatma dakikalarında Turgut Deliktaş ile ikinci golü bulan ev sahibi ekip karşılaşmadan 2-0 galip ayrılmasını bildi. F.Karagümrükspor elde ettiği galibiyetle 11 puana yükselirken, Vitraspor ise puansız son sırada yer aldı.

SİLİVRİ ÖNE GEÇTİ

Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Silivrispor ise deplasmanda Sultanbeyli Belediyespor’a konuk oldu. İlk yarının ilk dakikalarında ev sahibi ekip taraftar desteğini de arkasına alarak pozisyonlarını sıklaştırdıysa da gol bulamadı. Konuk ekip Silivrispor ise organize ataklarla rakip kalede etkili olmaya çalıştı. Ataklarını sürdüren konuk ekip karşılaşmanın 26.dakikasında bulduğu golle öne geçti. Rakibi karşısında bulduğu golle rahatlayan konuk ekip ikinci devrenin ilerleyen dakikalarına kadar üstünlüğünü sürdürdü.

11 PUANA YÜKSELDİ

Sultanbeyli Belediyespor ise beraberlik için geliştirdiği kontra ataklarla istediğini elde edemedi. Rakibinin üstüne geldiği dakikalarda kontra ataklar geliştiren Silivrispor karşılaşmanın 87.dakikasında farkı ikiye çıkardı. Oyundan kopmayan ev sahibi ekip 89.dakikada İsmail’in penaltıdan kazandırdığı golle ümitlendi. Son dakikalarda her iki takımında geliştirdiği ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada konuk ekip Silivrispor’un 2-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Silivrispor elde ettiği galibiyet ile puanını 11 yaparak zirvedeki yerini korurken, Sultanbeyli Belediyespor ise iki puanla sondan ikinci sırada kaldı.

GARAJLAR TAÇSPOR İLK GALİBİYETİN ALDI

Pazar günü Erenler Sahası’nda oynanan karşılaşmada Garajlar Taçspor ile Çorlu Gençlerbirliğispor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya her iki ekip de mutlak galibiyet parolası ile çıktı. Orta sıralar için mücadele eden iki ekibin mücadelesinde Garajlar Taçspor galibiyetle ayrıldı. 1-0’lık skor ile üç puanı hanesine yazdıran Garajlar Taçspor bu sonuçla da ligdeki ilk galibiyetini almış oldu.

ADAPAZARISPOR BERABERLİKLE AYRILDI

Akyazı Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmada Akyazspor, ligin güçlü ekiplerinden Adapazarıspor’u ağırladı. Karşılaşmanın ilk dakikalarında Adapazarıspor baskılı bir oyun sergiledi.  İlk dakikalarda gelişen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlk devrede gelişen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk devre golsüz sona erdi. Karşılaşmanın ikinci devresinde de her iki ekip aradığı golü bulamadı. Müsabaka başladığı gibi golsüz sona erince her iki ekip de haftayı birer puanla tamamladılar.

HAFTANIN SONUÇLARI

F.Karagümrükspor 2-0 Vitraspor

Sultanbeyli Belediyespor 1-2 Silivrispor

Akyazıspor 0-0 Adapazarıspor

Çerkezköyspor 1-2 Beşyüzevlerspor

Garajlar Taçspor 1-0 Çorlu Gençlerbirliğispor  


0282 726 91 91
0282 747 65 10