Yılda 250 milyon kilowatt elektrik üretecek

Muratlı yolu üzerinde yapımına başlanan ve kısa sürede inşaatı tamamlanan Can Enerji Üretim Santrali hizmete girdi.

Muratlı 3.11.2011 20:54:00 0
Yılda 250 milyon kilowatt elektrik üretecek

Açılışta konuşan Can Grup Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Can, açılışa katılanlara bilgi vererek santralin doğalgazdan elektrik üreteceğini söyledi.

20 MİLYON EURO’LUK TESİS

Tesisin 20 milyon euroya mal olduğunu anlatan Can tesiste yılda 250 Milyon Kilowatt elektrik üretileceğini açıkladı. Tekirdağ'daki  kojenerasyon santralinde  üretilen elektriğin Tekirdağ Merkeze yetebilecek miktarda olduğunu söyleyen Can, santralin kurulmasında emeği olan Tekirdağlı işadamlarından Kadir Atıcılar'a plaket verdi. Tekirdağ Belediye Başkanı Adem Dalgıç da Yönetim kurulu üyesi Can'a Tekirdağ’a kazandırdığı tesis ve istihdama yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi sundu.

KATILIM YOĞUN OLDU

Açılışa Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Tekirdağ Belediye Başkanı Op. Dr. Adem Dalgıç, Tekirdağ İl Jandarma Alay Komutanı Albay Kazım Rıfkı Ayan, Tekirdağ Vali Yardımcısı Mustafa Masatlı, Çorlu Cumhuriyet Başsavcısı Ercan Karakuş, Tekirdağ Belediye Başkan Yardımcıları Eyüp Yiğiter, Mehmet Özen, Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay ve Ticaret Borsası Meclis Başkanı Bahattin Atıcılar ile çok sayıda davetli katıldı. Haber/Ahmet KARDEŞ 


0282 726 91 91
0282 747 65 10