AK Partililerden Belindir’e 'hoşgeldin' ziyareti

Kızılpınar Belediye Başkanı Faruk Korkmaz ve beraberindeki meclis üyeleri, MHP'den istifasının ardından geçtiğimiz Hafta Ak Parti'ye katılan Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir'i ziyaret etti. Korkmaz ve b

Çerkezköy 3.11.2011 21:00:00 0
AK Partililerden Belindir’e

Partisinden istifa ederek Ak Parti'ye geçen Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir, ziyaretine gelen Başkan Korkmaz ve meclis üyelerini makamında kabul etti.

KORMAZ: GÜZEL TERCİH

Belindir’in Ak Parti’ye geçişini “güzel bir tercih” olarak niteleyen Korkmaz, “Başkanımızın yeni partisiyle daha başarılı olup, daha iyi hizmetler vereceğine inanıyorum” dedi. Başkan Belindir de beldenin çıkarları gereği Veliköy halkının sesini dinlediğini ve Ak Parti çatısı altında olmaya karar verdiğini dile getirdi.

 YARDIM ORTAKLIĞI

Başkan Belindir, Van’da yaşanan depremin ardından Veliköy'de toplanan yardımların afet bölgesine ulaştırılması konusunda kendilerine yardımcı olan Korkmaz sayesinde depremzedelere katkıda bulunduklarını sözlerine ekledi. Başkan Korkmaz, Belindir’e, rozet töreni esnasında Başbakan ile ne konuştuklarını da sordu. Belindir, Başbakan Erdoğan'a beldedeki çalışmalar hakkında bilgi verdiğini söyledi. Belindir, Başbakan ile görüşmesinin ardından kendisini ilk arayan ismin yakın arkadaşı Başkan Korkmaz olduğunu açıkladı.

İLÇE YÖNETİMİ DE ZİYARET ETTİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Alaettin Demirbağ, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Murat Yaraşır ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de kısa bir süre önce AK Parti’ye geçen Veliköy Belediye Başkanı Hanifi Belindir’i ziyaret etti. Belindir ile bir süre görüşen AK Partililer,  ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileterek Belindir’e bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediler.

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10