Judo Milli Takımı Edirne’de çalışmalarını sürdüyor

Türkiye Genç Bayanlar Judo Milli Takımı, Güney Afrika'da yapılacak Gençler Dünya Şampiyonası'na Edirne'de hazırlanıyor. Türkiye Genç Bayanlar Judo Milli Takımı, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğ?

4.11.2011 20:27:00 0
Judo Milli Takımı  Edirne’de çalışmalarını sürdüyor

“ÜLKEMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL EDECEĞİZ“

Türkiye Judo Federasyonu Teknik Komite Başkanı Hadi Kızılyaprak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de judonun her geçen gün daha ileriye gittiğini söyledi. İlk defa bu yıl Genç Bayanlar Milli Takımı'nın, Avrupa'da takım halinde birincilik kazandığını hatırlatan Kızılyaprak, şunları kaydetti: ''Genç Bayanlar Milli Takımı'ndan, Güney Afrika'daki Gençler Dünya Şampiyonası'nda da büyük bir başarı bekliyoruz.Genç bayanlar, federasyonun çok önem verdiği ve geleceği olan bir takım. Güney Afrika'da düzenlenecek Dünya Şampiyonası'nda çok başarılı olacağımıza ve ülkemizi çok iyi temsil edeceğimize inanıyorum” dedi.

“EDİRNE’DE KAMP YAPIYORUZ”

Genç Bayanlar Judo Milli Takımı Başantrenörü Şengül Demiral de, Dünya Şampiyonası'na 8 sporcuyla katılacaklarını belirtti. Daha önce Çankırı'da kampa girdiklerini anlatan Demiral, ''Son hazırlık kampımızı Edirne'de gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10